Ikea

Denna ska jag åka och köpa på Ikea idag, Ska ha den i mitt badrum hade jag tänkt. Passar perfekt för mitt lilla badrum...

Jahapp....

Tänkte att jag skulle prova på det här med att blogga. Inte för att jag har så jätte intressant liv, men kanske kan vara skönt å skriva av sig ibland om allt å inget. Sen om det är nån som läser min blogg, de är en annan femma.. =)

Antar att mycket av skrivandet kommer vara om mitt singelliv.. Japp, jag är singel. Börjar bli lite tråkigt nu. Vill träffa mannen i mitt liv, men vart gör man det? Krogen är ju inte ett alternativ, eller har man tur så kan man ju träffa nån där, men hur troligt är det att man faller för en stupfull karl som knappt kan prata?
Alla dessa dejting sajter, herre gudars. Finns ju så många många puckon där.  Börjar bli lite trött på de. De kommer många skumma förslag på mailen där kan jag lova.. Så det finns ju inte så många alternativ kvar. Prata med en killkompis här i dag, han tyckte jag skulle gå fram till en snygg karl och fråga om han ville gå på dejt med mig.. hahahaha. Och det är ju väldigt troligt att jag gör de, NEJ!

Nog om detta. Får väl spåna vidare på vart man kan hitta honom. Återkommer om jag kommer på nån bra idé. Eller har du kanske nån bra idé, dela gärna med dig då..=)

Nä nu ska jag jobba vidare.

Kram

RSS 2.0