Här är han.. Lille Rex





Snart.....

Ska vi åka och hämta vår nya familjemedlem...=) Vi har en liten färd framför oss, men de ska nog gå fint.
Jag lägger upp bilder när vi kommer hem eller i morrn..

Ha en bra lördag!

Kram

1 år av saknad....



Fattar inte att de redan gått ett år sen Zvinto försvann... Jag önskar bara att man kunde få veta vad som hänt honom. Jag vet ju , eller vet och vet, men troligen är han ju död. Men ändå, bara få veta om han  är det eller inte? Men skulle han vara vid liv så skulle han ju ha kommit hem. Men det får väl fortsätta vara en gåta... Hoppas att han har det bra, vart han än är!

Kram på er!


Ki box...

Igår var jag och tränade Ki box med U, jag kan ju säga att man känner att man lever idag. Shit vilken träningsvärk jag har.. oh my!!! Ont överallt, i muskler man inte visste att man hade.. hahaha, inte riktigt så, men ja ni fattar..=) Kommer helt klart gå på de fler ggr, va hur kul som helst!! Min värk kommer nog va värre i morrn, får se om man kommer upp ur sängen.
Gu va skönt med helg. Sitter och kollar på Idol, eller nu nyheter men innan. Måste säga att många av dom va bra i dag... Får se vem som åker.
I morrn ska jag nog färga syster ysters hår..ska bli spännande att se hur det går hahahaha. Sanna, du får ursäkta om färgen kankse hamnar lite var stans om träningsvärken sitter i..hahaha lite ont när jag lyfter armarna. Nä men de ska nog gå fint..=) Annars har jag inte mkt annat planerat, vi får se vad helgen har att erbjuda.

Kram på er!!

Händer inte mkt här..

Lite dålig uppdatering IGEN! Men har haft lite bloggtorka, eller va man ska kalla de. Men jag eller vi har nåt spännande att se fram emot, en ny familjemedlem..=) Han anländer om ca 1,5 vecka. Mamma och c.o va där i helgen och kolla.. Här är en liten bild på honom...




Är han inte söt!! =)

Annars är det inte mkt nytt i mitt liv, same old, same old. Det får vara allt för denna gång, får se om jag kan bli lite bättre på att uppdatera..=)

kram

RSS 2.0