Mosters favoriter!!! =)



Snodde bilden fr Piias blogg..;)

Lördag

Idag har jag haft lite att göra. På morgonen åkte jag med U & M till Hässlö, våran vän M skulle hoppa fallskärm. Shit vilken grej!!! Blev lite sugen själv..=) Men vette sjutton om jag skulle våga om de väl skulle ske. Skulle kanske fega ur..=) Men M va nöjd, hon sa att de va skapligt läskigt först, fritt fall, men sen när fallskärmen löst ut så va de helt underbart. Fatta vilken upplevelse! Men det är nog något jag skulle vilja göra nångång i mitt liv. Sen efter hoppet åkte jag och jobbade 4 timmar. Det va ganska mkt folk idag, med festival och allt. Så dagen den flög iväg.
Efter jobbet tog jag en tur hem till mor o far. Spelade lite spel med Iza och Piia, ko spelet..=) Nu är jag hemma och sitter i soffan och filosoferar.. Funderar på om jag ska ta med Iza till Sura i morrn och kolla. Det är väl sura dagarna vad jag förstått, Tess ska stå där på en hantverksmässa och sälja sina vackra saker. Hon är otroligt duktig på det hon gör. Har ni missat hennes sida, så måste ni gå in och kolla Tess. Jag har suttit och tittat på här när hon gjort lite grejer, jag kan ju säga att jag hade blivit galen på alla grejer, skulle nog inte riktigt ha tålamod..=) Det tar ju sin lilla tid och mkt pill.

Nä, men om jag skulle ta och kolla på lite tv.

Kram


Onsdag..

Idag har det varit en underbar dag. Först gav jag och S oss ut i spåret och sprang 2,5km, flåsade på bra, men vi kom runt, så nöjd..=) Sen gav vi oss ut till Nisses och köpte en pool till lille Alessandro. Sen åkte vi ut till R & A, blåste upp poolen, och jag kan säga att han va skapligt nöjd där i poolen..=) Så söt, finns det nåt barn som är sötare än honom?? Svar NEJ! Han är sååå söt och underbar den ungen..=)
I morrn ska de jobbas, skönt med en lite paus från solen. Jobbar 2 dar, sen ledig i helgen. Så skulle det oxå vara superfint väder. Lördag har jag en planerad grej på förmiddan, men sen inget mer. Måste ju hitt på nå kul i värmen..Festival är det ju från i morrn till söndag, man kanske ska ta en tripp ner och kolla läget där. Ja vi får se vad som händer.
Nu blir de mer softa..=)

Kram

Lilla djurlången..

Där va vi idag. Vilket underbart väder, shit. Lyckades dock bränna mig, att man aldrig lär sig. Och badade gjorde jag oxå, första för i år. Det va skapligt kallt, men skönt att svalka av sig lite i värmen. Vattnet va helt klart och med en fin sandbotten. Kan ju inte bli bättre.
I morrn ska de springas lite på morgonen, ska bli riktigt skönt. Sanna ska med oxå, kul med sällis...=) Inte för att man pratar så mkt under turen men ändå. Sen bär de av till mor och far, sola lite. Ska dock ta de lugnt med min bränna, kanske blir så att man är i skuggan, men man är ju ändå ute.. Nu ska jag kolla lite tv, sen ska man väl sova lite. Lite trött efter all denna sol idag.

Kram

Måndag...

Ja mina inneboende sköter sig, nästan. Katten härja i morse som vanligt, tror han började kl 03.40 första gången. Han va inte på mig så mkt, men på Tess, ja henne skulle han reta till max...Ska försöka busa lite med han nu så att han blir lite trött och kanske sover sig genom natten. Ofta de kommer att funka, men man kan ju hoppas.
I morrn ska jag jag iväg med Sanna, Pii och Alessandro på en liten dags tripp. Mamma och pappa och co är ju iväg med husvagnen, så vi tänkte ta oss dit. Det ska ju vara superfint väder i morrn, så man kanske kan ta sig ett premiär dopp. Vi få rse hur det blir med den saken..=) Ska ta och baka en kladdkaka till i morrn oxå. Det får jag inte glömma.
Nu ska jag ta och kolla lite på Inside man och softa lite och sen ta tag i bakandet. Min roomie är hos grannen och dricker kaffe, så de är jag och katten som slappar i soffan.

Kram

Jipppiieee!!!!

Vet ni vad??? Idag va jag ute och sprang första gången sen stukningen, och det gick jättebra!! 2,5 km utan problem.=) Så nöjd, nu är jag på gång igen!! Så lycklig..hahaha. Det kändes ytterst lite, det går att hantera. Så nu jäklarns ska jag börja igen. De va så skönt, det gick ju lite trögt, men inte pga foten, utan andningen.=) Det va ju ändå 2 månader sen sist jag sprang. Underbart!

Midsommarafton var trevlig. Mat hos mamma och pappa först. Hela familjen va samlad, men även Tess va med. Sen drog vi på partaj, det va helt ok. Funka. Vissa saker kunde ju ha varit bättre, men men ..

Och i veckan har jag en inneboende hos mig. Tess ska bo hos mig en hel vecka. Kul med lite sällis, sen är ju även odjuret Zigge här oxå, vi får väl se om han kanske kan sköta sig bättre denna gång, även han blir här en vecka. Väcker han mig 5 i morrn bitti, då åker han ut på balkongen..=)
Det va nog allt för denna gång. Kommer med uppdateringar om mina inneboende..=)

Kram

Trevlig midsommar!





Ville bara önska alla en trevlig midsommar!

Kram

Tusen tack Pii och Jani!

Ni va suveräna idag! Utan er hjälp hade de inte gått. Då hade jag nog fortfarande stått där hahaha. Och sorry för allt bärande.. Hoppas era ryggar mår bra i morrn när ni vaknar, så att dagens arbete inte tog för hårt på dom. Och tack Sanna för att du kom..=) Du hjälpte ju till lite medans S gick omkring med lillen.. Nu är det i allafall äntligen klart, då kan man lägga det hyllan.
I morrn ska det jobbas. Hoppas jag kommer upp i morrn..=) Kan bli en kamp med mig själv, men det ska nog gå bra. Är lite trött, så jag borde gå och lägga mig och inte sitta här.

Kram

Måndag..









Är hos mamma å pappa idag och är hundvakt. Är han inte underbar???? =) Nice och slappa lite. I morrn blir de mer ös, phu. Blidde ett litet extra knäck i morrn, skönt med lite extra pengar. Och så jobbar jag onsdag på de vanliga stället. Sen är jag nog ledig resten av veckan... =)
Annars har det inte hänt så mkt. Har varit upptagen i helgen med lite rensning på det gamla jobbet. Tur att man har lillebror som kan hjälpa till. Vette sjutton vad man annars hade gjort. Så tack bror!!! =) Och Sanna, det är ingen idé att du säger nåt, för du hade annat att göra..;)
Midsommarafton är snart här också. Shit, de går för fort, man hinner inte med! Vad ska ni göra på midsommar? Själv ska jag på party med nåra av mina vänner. Får se hur de slutar..;)
Ha en trevlig dag, trots de gråa tråkiga vädret, men nu tittar i allafall solen fram lite, men den blir nog inte långvarigt...

Kram på er!
 

Vart är världen på väg?

Fattar inte, har läst mkt om den här 15 åriga tjejen som blivit mördad av ett par i samma ålder. Fy f-n säger jag bara. Hur kan man göra så mot en annan människa? Usch, stackars flicka och hennes familj och vänner...

I veckan har det inte hänt så mkt, har jobbat lite denna vecka å, vet dock inte hur de ser ut nästa vecka, vi får se om dom ringer in mig. A-kassan har jag inte hört mkt ifrån, måste ta och ringa dit igen i mitten på nästa vecka och kanske se om jag kan stressa på dom lite och om dom har fått mitt papper. De får man väl hoppas, så kanske ekonomin löser sig denna månad oxå. Blev erbjuden ett jobb idag..=) Få se om jag går vidare med det, vi får se. Men om inte annat får jag väl ha 2 jobb så att man klarar sig ekonomiskt om inte mitt nuvarande kan erbjuda mig mer. Har inte fått något svar från de andra jobben jag sökt, ska ev söka ett till i helgen. Man får passa på när man ser något intressant.
Ha nu en underbar kväll alla där ute!

Kram

GRATTIS SANNA PÅ FÖDELSEDAGEN!!!



Hoppas du får en underbar dag!!

Torsdag

Har varit ledig idag, skönt, förutom de vackra vädret. Har inte gjort så mycket, åkte en sväng till mamma och pappa med Sanna, Pietro och Alessandro. Pia och Iza kom dit oxå.  Asså den där lillkillen växer ju så de knakar. Han e sååå söt!!! Man skulle kunna sitta och titta på honom en hel dag..=)
Ringde a-kassan idag igen. Fick prata med en mycket trevligare tjej idag. Hon kollade igenom mitt ärende på stört, ifall att de saknades något, så att de inte skulle dröja ytterligare. De visade sig att de va ett papper som saknades. Tur att jag ringde. Påpekade även för henne att jag tidigare pratat med en riktigt otrevlig snubbe där förra veckan. Så nu väntar jag på det, förhoppningsvis sista pappret. Fick även hennes direkt nummer om de va något mer jag undrade över. De va ju en helomvändning. Så nu när jag fått in detta pappaer får vi hoppas att det går fortare och att jag förhoppningsvis har pengar i slutet av månaden.
Nu ska jag softa lite till i soffan sen är det läggdax. Jobbar i morrn igen..=) Så kul att man trivs så bra på jobbet. Inga problem att gå upp på morgonen här inte. Inte än i allafall...=)

Kram

Mitt jobb..

Är så kul..=) Jag trivs bra där, som fisken i vattnet.. Mina arbetskamrater är fantastiska och kunderna trevliga. Kan det bli bättre?
A-kassan, ja där är det samma skit, alltså inte hört något, men jag ska ta och ringa dit snart igen.
Så nu är det Grey´s på tv.

Kram

RSS 2.0