Snart bär det av....

Jag vet, ett evigt tjat på mig..:) Men va fan! Jag är ju glad att jag ska åka..:)
Pedikyren som vi va på , Sanna och jag, ja de kan jag rekommendera. Såå fina som mina fötter är nu, har dom aldrig varit. Och supertrevliga är dom! Så, vill du ha fina fötter, boka tid hos dom här . 

Så nu ska jag nog ta och gå å lägga mig, en intensiv dag väntar i morrn!

// Miia 

Torsdag

Idag har jag varit hos Sanna och familj. Vi skulle grilla lite tänkte vi, men grillen vi hade va SKIT, funka fan inte alls nå bra. Elgrill ska tilläggas. Hm.. bättre med dom vanliga kolgrillarna jisses.
Nu börjar de närma sig för avgång..:) Italy here we come!!!! Weeeeeiii. I morrn ska jag och Sanna ner på stan och göra en massa ärenden inför resan. Och i dessa ärenden ingår fotvård..:) Jäklarns va najs det ska bli.. Tror jag hahaha, har aldrig varit på fotvård, men de är nog säkert superskönt..:) Återkommer om det..

Ja snart är första semesterveckan avklarad, dock inte så värst soligt väder, men jag ska ju inte klaga, jag kommer nog att få min dos av sol i Italy..



// Miia

Första dan

Ja man kan ju säga att det är första dan på semestern..:) Så vad ska jag hitt på?!

Jo ska snart dra hem till syster min och leka lite med A. Kan bli så att jag får måla lite oxå, jag vet inte..:) Men så ser dagen ut. Hoppas ni andra får en underbar dag..

// Miia


(  Bild från förra sommarn.. )

SEMESTER!!!

Weeeeeiiii!! Fan va härligt med semester! De va ju inte igår man hade 3 veckors semester..:) Men jag ska NJUTA, NJUTA!! Hemma nu en vecka och sen drar vi till Italy. Kan det bli bättre?? Näpp..:) Kolla in detta liksom..



NICE!!

// Miia

Söndag...

I helgen har jag arbetat som målare hos min syster. Passa på och förbättra brännan lite på samma gång..:) Och efter en snabb målning så bjöds det på mat hos mamma och pappa. Grillat!! Mums!

Endast 6 arbetsdagar kvar, sen har jag semester!! Jiiipppiie!! Jisses, 3 veckors semester att se fram emot. En vecka hemma, sen bär det av till Sicilien 1 vecka med syster & familj..:) Gu vad jag ska njuta!! Sola och bada massor och äta god mat!

Kram

RSS 2.0