1:a advent

Har haft sällis här, Iza och jag hade en myskväll igår..spelade lite Uno, ungen är galen i Uno och så vinner hon ju självklart hela tiden..=) Så nu snart bär det av till mamma och pappa. Vi ska baka lite pepparkakor och lussekatter. Mys med lite adventsbak. Tror nog att vi alla kommer att vara där idag, trevligt.=) Nu ska jag ta och göra mig i ordning för avfärd.
Ha en mysig advent, så gott det går i detta underbara väder, lite snö skulle ju inte skada..

Kram


Som vanligt...

Väldigt dålig uppdatering, men de har ju vart mkt jobba på sista tiden. Och kommer nog att fortsätta så i alla fall till efter jul. Men nu är jag ju i alla fall ledig på helgerna, de e ju helt underbart.
Helgen har varit trevlig, hade besök igår..=) En som jag inte träffat på länge, mkt trevligt. Sen idag sitter jag hos mamma, ska käka lite mat. Kyckling, muumms. 
På tisdag är man ledig igen, då ska jag umgås lite med Sanna och Alessandro. Vi ska på en liten roadtrip. Sen på lördag ska jag nog ha lillstumpan Iza. Vi ska ha en girls night med lite film och gotta. De får va allt för denna gång..

Kram

Update....

Ja, nu va de ett tag sen igen...=) Ovanligt. Men allt har varit som vanligt hos mig, jobba, träffa vänner. Var på 30 års kalas i fredags, Tess fyllde 30, välkommen till klubben..=) Mkt trevligt och hon bjöd på supergod mat, som vanligt..=)
I lördags va jag på stan med Sanna och Alessandro. Strosade runt lite och kollade efter farsdagspresent. Tog en fika på de nya stället.. Va hette de nu då?! Hahaha bra minne man har. Men deras kladdkaka skulle tydligen vara supergod enligt Vlt tror jag att de va, men måste säga att de va en besvikelse. Både jag och Sanna tyckte att de saknades nåt i den. Provade på en cappuccino, den va faktiskt god. Försöker lära mig att dricka kaffe, men de går så där..=)
Och idag har jag jobbat på förmiddan och sen firat far. Och nu sitter jag här hemma och ugglar framför tvn. De får va allt för idag. Avslutar med en bild på nytillskottet..=) Visst är han väl bara för söt?!


Kram på er!


RSS 2.0