Och till sist vårat lilla projekt vi hade hos mamma....

Före.... (panelen va inte vit från första början, de va omålad. Glömde ta kort innan jag måla panelen...=) )



Efter....



Bakom draperiet finns det hyllor, som du kan lägga upp allt skit så att de inte syns. Visst blidde de bra? Måste säga att jag är nöjd..=) Sanna hjälpte till när lillen sov..=) Och mamma målade panelen sista gången. Bror och jag hjälptes åt att sätta upp hyllorna. Bra teamwork. Men vet ni vad, jag sydde draperiet...=) Japp så sant. Jag kan tydligen jag med om jag vill hahaha!

Måste bra visa..

Nu när jag ÄNTLIGEN har fixat iordning en av mina garderober...=) Va tycks? Räknade att jag har 19 par högklackade skor.....Hmmm...




Finns de nå sötare en dessa???


Är så förbannad!!!!!

Hur lång tid ska det ta för en a-kassa att gå igeom allt material för en person?? Alltså jag har varit arbetslös i 1 mån i morgon. Ringde dom idag och skulle kolla hur det gick, då säger han att dom inte ens kollat mitt ärende.. nehe säger jag. Hur lång tid ska de ta då frågar jag. Han säger, ja minst en månad till.. .eh ok! Så fråga jag, hur tycker du att jag ska betala mina räkningar då? Ja inte vet jag säger han. Blev så förbannad och ledsen. Varför ska de behöva ta så lång tid? Vad ska alla stackar nyblivna arbetslösa leva av?? Luft?? Usch, jag hoppas att det löser sig på ett eller annat sett. Nog trodde jag att en a-kassa skulle kunna gå igenom ett ärende lite snabbare, men nä! Han va så nonchalant. Men de skiter väl han i, han behöver ju inte oroa sig.
Nä nu ska jag söröka lugna ner mig och föröka komma på hur jag ska lösa denna situation, sen ska jag iväg och jobba lite.

Kram

Vilken underbar dag!!

Vilket härligt väder det har varit idag. Jag, syster och Alessandro tog en promenad till mamma och pappa. 1 timme tog det, kändes som en halvtimme, super najs var det. Sen satt vi i solen och bara njöt. Så jag har lyckats blivit  lite röd på mina armar, men så går de när man är blek..=)
I morrn ska jag till mamma igen, ska va hundvakt åt Fjodde, mamma skulle vara borta hela dagen i morrn. Så de blir och njuta av solen i morgon med. Passa på medans vädret är så här, det skulle väl vända på onsdag, men de gör inte så mkt, för då jobbar jag..=)
Nu ska jag gå ut på balkongen och sätta mig och njuta lite till av kvällssolen.

Kramar!

De va ett tag sen sist..=)

Men nu är jag här igen. Har haft lite projekt här i helgen. Hjälpt mamma och pappa att göra om deras syrum, blev super bra, de kommer lite bilder sen. Sen har jag arbetat lite med papper som ska va klart i morgon, hann klart..phu. Bara hoppas att allt blev rätt..=)
Har varit kattvakt åt Zigge, aldrig mer!! Den katten väckte mig fan 6 varje jävla morgon. Och i morse kl 3. Va är de för fel på katten. Men som tur är så hämtade Pia honom idag. Hade inte pallat en dag till...Då hade han nog fått bo på balkongen...=)
Nästa vecka jobbar jag 2 dagar. Har kännts skit skumt och vara ledig flera dagar, men jag måste säga att de har varit superskönt!! Lyxigt.. men de får ju inte bli långvarigt, då klättrar jag nog på väggarna. Så det får vara allt för denna gång...

Kramar

3 dagar har gått...

på mitt nya extrajobb. Måste säga att jag trivs jättebra. Folket jag jobbar med är mycket trevliga. Kunderna oxå..=) Lite annorlunda mot vad jag gjort. Ska jobba igen på fredag, så i morgon är jag ledig. Ska ta en sväng ner på stan med Tess. Sen nästa vecka på måndag har jag mitt första "riktiga" arbetspass.. Så skoj..=) Nu gäller det bara att hitta ett jobb med lite mer timmar så att man får ihop en slant i månaden. Man får ju inte stämpla upp hur länge som helst har jag förstått. Försöker få ihop alla papper till min a-kassa oxå, det är ju inte bara ett papper som ska in. Hoppas bara att man får pengar i tid och att alla papper är rätt. Vad jag förstått så kan de bli lite krångel när det gäller a-kassa, men vi håller tummarna att allt är rätt så att jag inte behöver vänta allt för länge på pengar.
Nu ska jag ta å chilla lite framför tvn. Ha en bra kväll alla där ute..

Kram

Lite nervös..

Inför i morgon. Första dan på nya jobbet. Provjobba, de ska bli spännande, massa nytt att ta in. Hoppas man trivs, men de tror jag inte ska vara nå problem alls. Alla som jobbar där är hur trevliga som helst. Så jag kommer nog att trivas där fin fint..=) Men nervös är jag, tänk om jag strular till nåt, gör massa fel.... Nä men det är bara att hoppas att de går fin fint..=) Återkommer i morgon med en liten rapport om min första dag..
Annars har det väl inte hänt så mkt. Jag har ju mest jobbat. Idag va min första lediga dag på länge. Har jobbat 13 dar i sträck... weeeei. Men det gick bra, står ju upp fortfarande, men de va riktigt skönt att va ledig. Va hos mamma och pappa, käkade lite mat, grillat.. mums!!
Sen va jag hos L och fixade med håret. Ska vara hårmodell , hon ska göra gesällprov här i maj, så jag ställde upp ..=)
Nu ska jag ta och slappa lite och sen försöka gå och lägga mig i tid, så jag är pigg och alert i morgon!

Kramar

Det va ett tag sen..

Men har inte haft riktigt tid och ork att skriva. Men det har ju hänt en hel del kan man säga. Butiken ska stängas. Utförsäljning, 70 % på alla skor, 50% på allt de andra. Så har ni vägarna förbi, kom och shoppa lite skor superbilligt!
Så nu är man arbetslös för första gången på 11 år, helt sjukt, men har fått ett extra jobb ev. Ska provjobba nästa vecka, mån-ons. Känns som en bra mjukstart, få lite ledigt efter 3 års hårt arbete. Man har ju verkligen jobbat arslet av sig i 3 år, knappt någon semester. Men nu så längtar jag efter att få vara en helt vanlig anställd på ett helt vanligt jobb. Hoppas bara att man hittar ett jobb nu bara, men nu har jag ju ett extrajobb, skulle sitta fint om man kunde hitta ett deltidsjobb oxå. Men som sagt, börjar så här, sen får jag ta tag i lite ansökningar och skicka ut.
Foten min är inte riktigt bra än, har fortfarande lite ont ibland, men va ute på en liten promenad efter jobbet med Sanna och Alessandro, så det kändes faktiskt helt ok. Det gick ju..=) Så nu får jag ta tag i mina promenader igen och se upp för trottoarkanter! =)

Kram på er!!

RSS 2.0