Idag känner jag mig...

trött, irriterad allmänt nere. Vette fan vad det är med mig. Men de blir väl bättre sen nångång. Bara så trött på allt. Allt skit! Skulle behöva mig en lååång semester och bara vila, bort från tråkiga gråa västerås. Vill att det ska hända nåt kul! Ja iförsig, om 3 veckor händer de nå superkul!! Då blir jag moster igen ,beräknat då i alla fall, men de kan ju komma tidigare el senare. Hoppas hon slipper gå över tiden. Kan tänka mig att de är en pärs ibland och bära på den där magen.=) Hon är så fint gravid Sanna, de riktigt lyser om henne...=)
Sitter och kollar lite på Färjan, gu va folk gör bort sig hahaha. Usch, skulle jag va på x-ning och de fanns kameror, jag skulle gömma mig. Aldrig att jag skulle vilja vara med i tv. Näää!
Nehe, jag ska väl kolla vidare. Ha en fortsatt trevlig kväll.

Kram

Söndag

Jaha, söndag igen, å snart måndag. Är inte alls sugen på att jobba, men men bara gå upp i morrn och jobba. Det har varit 2 dagars vila från träning, mitt knä har spökat lite. Men idag vart det en promenad hem till mor & far. Tog väl ca 45 min. Gick i ganska rask takt. I morrn blir det nog en löprunda. Men det känns som om det inte händer så mkt med vikten, men det kommer väl.
Igår var 2 tjejkompisar över, vi käkade lite mat, snacka lite skit och kolla tv..=) Gjorde pastasallad med pesto, ruccola och basilika. Och så til den har man grillad kyckling. Sååå supergott och sen en sås gjord på creme fraiche och sweeet chilisås..mmmm.
Ja, det har inte hänt så mkt annat, så det får väl vara allt för denna gång. Ha nu en fortsatt nice söndag.

Kramar

Vilken sjuk människa..

Kollade precis på dokumentären om den där Josef Fritzl. Vilken idiot! Hur kan man gör så mot sin egen dotter?? Och mamman, visste hon om det? Man tycker ju att hon borde ha anat vad som pågick. Inlåst fr 1984-2008. Fyy fan! Äckliga människa!!
Så.. Ikväll har det inte hänt mkt, har plockat lite och lagat mat. Sen har jag legat och kollat tv, skönt! Är lite trött, funderar på om man kanske ska lägga sig snart... Upp "tidigt" i morrn kl  8, hahah fast det är tidigt för mig..=)
Go natt på er och sov så gott!

Kram

Dag 11

Så där, nu har man kommit tillbaka efter en 3.3km lång runda. Lite små jobbigt idag,  men superskönt. Vädret är ju kanon där ute!! Bra väder å springa i. Nu väntar lite stretchning och dusch. Sen blir de promenad till jobbet och efter jobbet, en promenad hem. I morrn blir det vila men promenad till och från jobbet. Och på lördag blir det en löprunda innan jobbet. Sen får det vara bra för denna vecka, men jag lyckades få in 3 löprundor trotts att det kom saker ivägen tidigare i veckan, bra jobbat..=)

kram

Torsdag..

Då har man ätit frukost och nu sitter jag och vilar lite innan jag ska bege mig ut och springa. Solen skiner, de e ju super! Ska bli skönt med en runda innan jobbet för ovanlighetens skull. Hoppas det går lätt idag med.. Knät känns mkt bättre idag, inge ont alls, perfekt..=) Så, nu ska jag fortsätta softa lite sen bär det av..=)

Kram

Onsdag..

Idag har det inte vart mkt på schemat. Jag tog en promenad ner till stan till 11, hämtade Bellan och så åkte vi till mor och far. Gick ut en sväng med Loppan. Sen vart det soffan en stund..=) Sen städade vi Bellans leksakrum hos mamma. Den tjejen har leksaker, tror inte att hon använder ens hälften av de där. Skulle kanske ta en rensning med henne nångång..
Sen kom mor hem, vi käkade lite mat och softade lite till. Skönt med en softdag, behövdes verkligen.
I morrn innan jobbet blir det en löprunda. Ska bli riktigt skönt, sen jobba. Hoppas mitt knä pallar, vette sjutton va som krånglar, har känt av det lite idag, men det är nog ingen fara. Vet inte vart det kommer ifrån, men det ska inte få förstöra min träning nu, då jäklarns blir jag arg! Vi får se hur de känns i morrn efter rundan.
Ha en forsatt trevlig kväll!

Kramar

Så där ja...dag 9

Nu är jag på gång igen.. Idag vart det promenad hem från jobbet i rask takt, sen en löprunda på ca 3.3km. De va så skönt! Kändes lätt idag.. tur att det kan göra det med ibland. Nu känner jag mig bra igen..=) Känns så jobbigt att man inte har rört på sig på ett par dar. Få se om jag tar rundan i morrn förmiddag eller om den får bli på torsdag. Som min vän U säger, det är bra med en vilodag mellan passen..=) Vi får se hur jag känner mig i morrn bitti. Man kanske inte ska gå ut för hårt.
Så snart är denna dag till ända.. Ska hoppa in i duschen och sen blir det Desperate Housewives, Christine och Brothers & Sisters. Men nu kan jag i alla fall lägga mig i soffan med gott samvete.=)

Kram på er alla!


Det blir inte alltid som man tänkt sig..

Nä de blir ju inte det. Sanna ringde mig i morse kl 8. Hon va sjuk stackarn, hon skulle ha haft Iza idag, men de gick ju inte. Så jag tog Iza idag, hon kom runt halv 9 i morse. Vi kollade lite film en stund, städade lite och diskade. Hon är en perfekt städhjälp den lilla damen..=) Hon tycker det är jättekul att diska, bara att passa på när man har nån som tycker det är kul=)
Så me andra ord vart det ingen löprunda innan jobbet, får ta det efter jobbet istället. Sen sover man gott..=) Tar en runda i morron bitti innan jag ska hämta Iza. Är ledig i morrn, så hon och jag ska umgås lite. Spela lite uno antar jag, det är hennes favorit spel..=)
Känns jättejobbigt att man inte har varit ute och sprungit på ett tag, det lixom kryper i kroppen på en.. Inte bra med för många vilodagar på raken. Men ikväll, inga ursäkter, bara gå hem och ta rundan. Kan nog vara lite kallt, det blåste på ganska bra när vi åkte till jobbet. Men jag får klä på mig ordentligt.
Och Sanna, krya på dig din stackare...Hoppas du mår bättre snart!

Kram

Inte mycket har hänt idag..

Nä, de vart ingen löprunda idag, huvudvärken kom tillbaka här på kvällen. Måste ut i morrn, får ju inte bli nå laterier nu när jag varit så duktig. 3 vilodagar på raken, de funkar ju inte. Men har ju iförsig promenerat till jobbet. Nää de här håller inte!! Nu får jag planera om träningen och träna lite hårdare p.g.a denna extra vilodag. Fy på mig, fast huvudvärken kan jag ju inte rå för. Bara hoppas att den är borta i morrn. Får ta en tablett innan jag lägger mig. Har fått bort vaxproppen också, den va inte liten hahaha!! Fy va äckligt, inte undra på att man hade lock för örat.
Nä om jag ska lägga mig ner här i soffan och kolla lite tv och softa innan det är läggdax.

God natt på er och sov så gott..=)

kram

Jaha..

Första sovmorgonen på jag vet inte hur länge, känns som en evighet sen sist. Men så vaknar jag av sprängande huvudvärk, tack för den. Skulle ha sprungit innan jobbet idag, men de fick vara, får se om de blir en runda ikväll istället. Sen har jag lyckats fått lock i örat. Fixade till de igår hos mamma, men nu är de tebax, men värre. Vilken bra start på dagen va. Känner mig lite små irriterad, vet inte riktigt varför, bara allmänt off. Så kan det vara ibland...
Nä ska väl försöka göra nån nytta, men vad de vet jag inte..

Kram

Stort tack till Petta!

Min lillebrors vän Peter har lånat ut en dator til mig!!! Weeeei, super stort tack til dig! =) Hur hade man annars klarat sig? Men nu har jag en fint fungerande dator..SUPER!!!
Jag och Tania skulle ju som sagt ta en promenad idag i rocklunda spåret, men ack va vi hade fel. Det vi såg av spåret så va de isigt en bra j-vla bit. Så vi hoppade det och åkte till erikslund och tog en snabb fika..=) Promenaden tar vi på tisdag i stället, men inte i skogen hahaha de får bli här nånstans vid mig el Tania. Ska nog ta mig en springrunda i morrn, men de här j-vla vädret gör ju att man inte är speciellt laddad, men ser de något "torrt" ut på vägarna så kör jag.
Och på tal om inget, hade lyckats rädda de viktigaste från min dator, shit va glad jag blev, och lättad! Nu blir de kopior av allt jag har i min blivande dator, de kan jag lova..

Kram

Förbannade skit datorer!!

Nu har den nog tagit sitt sista andetag den datorn. Fy f-n va jag hatar datorer! Usch och fy! Vi försökte med alla medel att få den att funka, men den ville inte, kunde rädda de viktigaste i datorn, men tyvärr inte mina kort...=(  Den är ju ganska gammal, då var de väl väntat. Men man har ju lust och kasta skiten åt h-vete! Varför kan man inte vara så smart att spara alla kort å sånt på en skiva, men inte jag. Det ska jag definitivt göra härdan efter! Så nu får jag vänta 3 månader innan jag får dator, ska få köpa brors dator, men han får inte sin förrän om 3 mån. Så man får väl vänta, men klarar jag mig utan dator i 3 mån? Nja, har ju dator på jobbet, men de e ju inte rikitgt same same. Så nu fick jag ut lite av mina aggressioner.
Igår var det ju mat och fika hos mamma och pappa. Mmmm vilken god mat och cheesecaken hon gjorde, oh my, den va sååå god. Mumsa i mig 2 bitar..=) Måste ju passa på när man får..=) Sen moffa jag i mig lite godis oxå. Mådde nästan lite illa av allt gott.
Idag blir de en promenad med Tania efter jobbet. Rocklunda spåret, here we come. Sen ska jag förbi mamma och pappa en sväng och kolla om jag lyckades rädda de viktigaste från datorn, håll tummarna!

Kram

Den här är så fin..

Den här låten är bara helt underbar. Om ni inte hört den, så måste ni de. Hela skivan är super bra!

The Script
I'm Yours

You've touched these tired eyes of mine
And mapped my face line by line
And some how growing old feels fine
I listen close for I'm not smart
You wrap your thoughts and works of art
And there hanging on the walls of my heart.

I may not have the softest touch
I may not say the words as such
And though I may not look like much
I'm yours.

And though my edge is maybe rough
I never feel I'm quite enough
And it may not seem like very much
But I'm yours.

You healed these scars over time
And braced my soul, you loved my mind
Your the only angel in my life
The day the news came, my best friend died
My knees went weak, and you saw me cry
Say I'm still the soldier in your eyes.

I may not have the softest touch
I may not say the words as such
And though I may not look like much
I'm yours.

And though my edge is maybe rough
I never feel I'm quite enough
And it may not seem like very much
But I'm yours.

I may not have the softest touch
I may not say the words as such
And though I don't fit in that much
But I'm yours.


Dag 5

Min dator bestämde sig igår att den inte skulle funka. SKIT DATOR!!! Hatar datorer när man inte fattar sig på dom...grrrr.
Men skit i de nu.. Igår vart de ju promenad till och från jobbet och sen en löprunda på ca 3km. Skönt men jobbigt. Kom hela vägen runt denna gång, kämpade ända in i de sista, va helt slut när jag kom fram. Men jag klara hela vägen runt!
Är nöjd med veckan som varit i träningsväg faktiskt. Har sprungit 3 ggr denna vecka och de hade jag som mål. Fortsätter nästa vecka att springa 3ggr, perfekt med varannan dag.
Idag ska jag hem till mor och far och fira mamma. Hon fyllde ju år som sagt i onsdags. Ska bli trevligt me lite firande och goooood mat..=) Men idag är det ingen träning på schemat, bara promenaden till jobbet =)  Idag ska de ätas massa gott. Men på söndag blir det en promenad med Tania i rocklunda spåret, måste dock ändra tiden. Vette sjutton vart jag hade huvet igår, tänkte visst att jag va ledig, men de är jag ju inte, pucko.

Ha en underbar dag alla glada..=) Och njut av vädret, hur skönt som helst ute, när jag gick stog termometern på +7. Så ut med er! =)

Kramar


Fredag..

Idag fredag står de inte så mkt på schemat. Ska ut och springa när jag kommer hem funderar på om jag ska ta den längre rundan idag, har inte riktigt bestämt mig än. Det visar sig väl, nåt av dom blir de. Bara hoppas att jag inte springer för fort, för idag ska jag orka hela vägen har jag bestämt. Sen ska jag väl laga nån mat och sen softa tror jag.
I morrn är de lördag, och då får jag äta godis..=) Helt överlycklig hahah. Men ska försöka att inte äta så mkt godis, får begränsa mig lite, men de kommer ju inte vara lätt men man kan ju försöka. Vi ska ju fira mamma i morrn, så de blir mkt god mat och efterrätt tror jag att de oxå blir..=) Mamma letade recept på cheesecake igår så jag tror att det är de vi får.

Kramar


Dag 4

Inte mkt har hänt idag, lite utav en vilodag kan man säga. Idag fick de räcka med promenad till och från jobbet. Men har ju i alla fall rört på mig idag..=) I morrn blir de sista löprundan för veckan, sen vila 2 dagar, eller så tar jag nån promenad på söndan kanske. Vi får se.. Sen kör jag igång på måndag igen.
Ingen chokladkaka idag heller, men fortfarande sugen.Försöker att inte tänka på de så mkt, men de är jobbigt när man ser godis hela dagarna.. De får va allt för idag, soffan kallar..=)

Kram på er!

Torsdag..

Vill börja med att säga tack till alla fina kommentarer jag fått, det betyder massor! Tusen tack!!
I morse va de lite svårt att komma upp ur sängen igen..=) Ville fortsätta sova, men upp och hoppa! Tog en promenad till jobbet som vanligt. Riktigt skönt va det, solen sken och ja... alldeles underbart. Vårkänslorna börjar komma fram, hoppas att vädret fortsätter så här.
Idag står det inte mkt på schemat. Jobba till 19, sen promenad hem och laga mat. Sen soffa och tv, Criminal minds tror jag att det är idag. 

Kramar

Dag 3

Japp, jag kom iväg i alla fall. Klädde på mig löparkläderna på stört när jag kom hem. Lika bäst, annars så kan de bli så att man lägger sig i soffan. Blev en lite kortare runda, ca 3km. Men jag är lite besviken på mig själv, sista biten gick jag, benen liksom bar inte, jag tror jag sprang lite för fort. Men jag mätte ut rundan, så jag sprang i alla fall 3km. Så jag får väl vara nöjd ändå. Så dagens träning blev promenad till och från jobbet och sen en löprunda på ca 3km. Har hållt mig borta från godis..=) Har ätit frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och sen blev de flingor och en macka efter rundan. Kanske inte så bra, men men. Jag orkade verkligen inte laga mat, skulle gjort lax, men hade ingen olja hemma, skulle vara de till.
I morrn blir det bara promenad till och från jobbet och vila från löpningen och nu blir det soffan och Grey´s anatomy =)

Kram

Försöker peppa mig själv..

att jag ska ut och springa efter jobbet. Känner just nu att det skulle vara skönare att lägga sig på soffan och bara lata sig. Får ingen sällskap idag, U har sprängande huvudvärk så hon skulle hem och lägga sig. Vilket jag förstår, huvudvärk och springa är ingen hit. Men jag måste ut idag hur lockande den där soffan än är... Nej, Miia, du ska ut å springa!!


Happy birthday to you!!!





Grattis mamma på fördelsedagen!!!

Jag vill....

UT!!! Ut i de fina vädret. De va sååå skönt ute, ville bara sätta mig på en bänk här på stan och glo på folk. Nä men då ska man istället sitta inne hela j-vla dan, fr 10-19! Ja ja, man får väl hoppas att de blir fint väder nästa vecka. Men med min tur, så kommer det att regna hahaha.
Gu jag va så trött i morse, kände inte riktigt för att gå upp. Ville sova nåra timmar till, men icke! Men det var skönt med promenaden till jobbet, man piggnar till lite i alla fall. Så ikväll blir de löprunda nr 2. Tror inte att det kommer att gå lika lätt som i måndags, men men det är bara ge sig f-n på att man ska ta sig runt. Vi får se om jag får sällis idag med. Kul och springa med nån. Och U är en bra spring kompis..=) Jag återkommer ikväll och berättar om jag kom runt eller inte...

Ha en underbar dag i solen, ni som kan..=)

Kramar

Dag 2

Är inte så nöjd med dagen i träningsväg. Blev bara en promenad, till jobbet. Blev hämtad efter jobbet av U för en tripp till Hälla, hon ville ha lite sällis. Men de gör ju inget, en dag kan man ju få vila. Har ju inte ätit nå godis el nå onyttigt. så över de får jag vara nöjd. Svårt att hålla sig när man går förbi en godishylla.. men har lyckats gått förbi utan att köpa nåt..=) det är verkligen en utmaning Tant Tania..=)
Men i morrn är det nya tag, promenad till och från jobbet och så löpning. Jag hoppas inte att träningsvärken blir värre, men oftast när man springer så känner man inte av de så mkt, bara springa.
Så de va dagens rapportering..

Kram på er

Känner mig....

Såååå rastlös. Vette f-n va de är. Kanske godisbrist..hahaha. Men jag är grymt sugen på godis, helt sjukt. En marbou chokladkada skulle inte sitta fel. Mmmmmm marabou! Men NEJ! Bara och låta bli... Inte sabba de nu. Försöker tänka ut nå gott att äta ikväll, men de står still i huvet. Tonfisksallad skulle va gott hm.. Äh jag hittar väl på nåt kul. Jag har typ varit hungrig till och från hela dagen, men jag har ätit frukost, mellanmål, lunch och mellanmål. Kanske får öka mellanmålen lite och ta något mer än bara en frukt...

Tisdag

Mätte precis upp rundan vi sprang igår, jag och U, det visade sig att det var 4km vi sprang..=) Shit pommes, den va inte illa. Det va en bra runda, så nu kan man ju försöka slå 30min sen. Men jag kan ju inte köra slut på mig själv de första jag gör. Tar nog samma runda i morrn eller på torsdag.
Är lite stel i kroppen idag, kommer säkert att ha en grym träningsvärk i morrn, de brukar ju komma 2 dagar efter. Får se om man kommer upp ur sängen i morrn bitti..=) Men de är skönt, då känns de ju att man har tränat lite i alla fall..
Så nu ska jag snart ta och äta lite lunch, kyckling och broccili står det på menyn.

Kramar

Dag 1

Måste säga att jag är ganska nöjd över dagen i träningsväg i alla fall. Tog en promenad till jobbet, ca 20 min. Promenad hem efter jobbet och sen en löprunda på 30 min. De va såå skönt. Efter en runda känner man sig så bra, för att man klarat av det utan att stanna när de blir lite jobbigt. Bara att bita ihop och fortsätta. Sen när man ser den sista längan man har kvar då blir de lite mer fart..=) Men de känns så skönt efteråt! Man känner sig som en ny människa nästan. Men jag vet, nästa gång jag springer kommer det inte att vara lika lätt. Kommer att bli lite tyngre, men är man inställd på det så vet man, då är de bara att kämpa sig igenom. Men i morrn blir de vila från löpning och bara köra promenad till och från jobbet. Nu har det börjat, och då är det bara att fortsätta. Kläderna funkade super bra, kändes bra och springa i. Inte för kallt och inte för varmt..=)
Så nu blir de lite slappa framför tv:n, det är jag väl värd? =)

Här kommer föresten mina mått, tänkte först inte skriva ut dom, men det blir kul sen när man ser resultat, vilket jag ska se!

BMI: 24,2
Överarm: 29cm
Lår: 56cm
Midja: 93cm
Stuss: 99cm
Vikt: 70kg

Kram på er!

Den här är så sjukt rolig!!!

Finskt CV


Tå ja såk annons att ni sökte vinskspråkiga brästen, dänkte ja, joppet är mitt!!
Ja har pra meriter sen titikare, nu ja räkna tom:


1) Krundskola klass 1, 2, 3, 4, 5, 6 och halva suan
2) Konvirmerad
3) Joppet: ja ha inte joppat på syrka förut, men ja har varit me på kusinens pekravning
4) Ja är van att plattra vädret, så ja kan nog bredika pra
5) Ja är också jäveln på planda krokkar, så ja kan servera nattvarten


Nu ja undra?


Lönen, met mina meriter grävs en hök lön, ganse 40 000 kr/mån. Och sänstepil kräver ja.
Sapp Aero, samma som syrkoherden har, ja dror nämliken på jämlikhet.

Ja har kått många gurser, nu ja räkna dom:

1) Säljgurs halva feckan
2) ABF-gurs, lär dig spela kitarr för nupörjare
3) Kongurs. De va konsti gurs.
4) Tatautpildning
5) Utpildning för olika porrmaskiner, så jak är tuktig på att porra om nåke ramlar ner
så kan jak porra upp det igen


Ja ser fram att vå åka på mer gurser helst till Nutbu, tär är pra trag med ristiprud och parnlickan.
Ja tycka om liv på luckan.


Hoppas no kan pestämma snappt, stämplingen tar snart slut. Dveka ej, nästa vecka har ja
säkert nutt på kång!

Typ innepannty.


Måndag..

Lite trött idag, inget ovanligt när det gäller mig. Drömde så sjuk dröm inatt. Syrran fick barn, inte en utan 4 haha, 2 av dom hade inte så mkt hår, medans de andra 2 hade sjukt mkt hår.. haha. Va tvungen och ringa syster och kolla att hon inte låg på BB..:P Men hon va hemma och inget barn på väg. Vart kommer alla dessa sjuka drömmar ifrån? Man kan ju drömma hur mkt sjukt som helst, vissa mer verkliga än andra. Har drömt 2-3 ggr att Zvinto (mammas och pappas katt) har kommit hem helt undernärd och tilltuffsad. Han har varit borta nu i 5 månader.´Drömmer de kanske för att jag verkligen vill att han ska komma hem igen..
Ja idag är de ju dagen D. Idag börjar allvaret. Började i alla fall bra, tog en promenad till jobbet, tar ca 20 min. Käkade frukost på jobbet, gröt. Smakade väl sisådär... Men de gick ner. Sen promenad hem och sen ut och springa. Måste ju testa mina nya kläder. Vi får se om jag får sällis av U om hon pallar att ta en kvällsrunda.

Kram på er!

Lite smått å gott...

Här sitter min lilla ängel nu i badrummet...



Och här är min nya diskmedelspump, tråkigt med vanlig flaska, så jag köpte denna, mkt finare att ha framme.



Sen en liten bild från mitt kök, med mina nya Lisbeth Dahl burkar..=)


Här är mitt nya inköp inför utmaningen...

Inte enbart för utmaningen, har tänkt köpa detta ett bra tag nu, men nu vart de ju så att man blev utmanad, och vilken bra utmaning, att man får arslet ur vagnen och börja.


Söndag..

Då var det bara en dag kvar innan allvaret börjar. Idag har jag varit och köpt löparjacka+byxa med Tess hon fick följa med som smakråd,  så nu är jag redo att köra igång. Men idag blir de godis, god mat och softa..=) Fast idag hade de vart perfekt väder för en löprunda... men men tror att vädret skulle vara bra i början på nästa vecka oxå. Vi kan ju alltid hoppas, men nu gör de ju inget om det är lite kallt, har ju bra kläder nu, så nu finns de inga ursäkter, bara gå ut..=)

Kramar

La voix..

Jaha ja, de va vinnarn idag. Hade hoppats på Måns eller EMD. Men icke, gick ju ganska bra för Snälla, snälla, snälla. Hade ju vart kul om hon vann..=) Lite annorlunda. Men den här La voix, tyckte först att den va skapligt kass, men den blir faktiskt bättre ju fler ggr man lyssnar på den. Vet inte, men nåt är det med den låten.
Idag har det varit en soft dag. Gick en promenad till frisören som skulle prova uppsättning på mig. Gick väl bra, men hon fick lite ideér under tiden så jag ska tillbaka igen om 2 veckor för mer provning..=) Blev lite klippning oxå p.g.a uppsättningen, men jag blev super nöjd, hon är riktigt duktig. Min nuvarande frisör är ju på mamma ledighet, så jag måste ju ha en ny, men jag behövde ju inte leta länge.. Har ju hittat henne nu..=) Sen blev de inte mkt. Åkte hem till mor och far sen på eftermiddan och käka lite mat och fikade lite. Och nu sitter jag i soffan och har kollat melodifestival.
I morrn innan jag ska till mor och far och lämna tebax bilen tänkte jag ta en sväng ut till Hälla och kolla lite. Se om man hittar på det där löparsetet. Hoppas de finns några kvar, för på måndag börjar allvaret!! Weeeeeiiii!!!

Kram på er!

Helg...

Då va de helg då. Ska hem till mina kära vänner U & M och käka lite mat och snacka lite skit. Ska bli najs. I  morrn ska jag till frisören L och fixa en uppsättning. Ska vara hårmodell, hon har ett gesällprov i maj som ska göras, så jag sa att jag kunde ställa upp och vara försökskanin..=)
Måste ta mina mått oxå innan måndag och vägning. Phuu, de där med vägning gillar jag inte riktigt, men de måste göras. Sen ska jag till Stadium och kolla på ett löparset, jacka och byxa för endast 499:- , det är ju ett superbra pris. Ska se om jag kan ta mig ut till Hälla i morrn.
Hmm.. kanske ska ta tag i den där garderoben oxå. Ja de ska jag nog göra, ta mått på hyllorna så att dom passar in och sen såga lite.. Ja se där, ett litet helg projekt.

Nä de får va allt för nu...

Kram


Känner mig taggad!

Känner mig jättetaggad inför denna viktutmaning. Helt sjukt, men de kan ju vända..=) Men det tillåter jag inte. Nu ska de satsas fullt ut. Jag tror inte Tant Tania va beredd på att vi skulle vara positiva till denna utmaning, men jag är på! Har börjat planera i mitt huvud hur det ska gå till. Har lite punkter som ska förbättras, här är dessa:

1. Sluta äta godis (Endast en ätar dag)

2. Sluta med cola

3. Börja äta frukost (Vilket jag varit grymt dålig på)

4. Börja äta rätt

Träning ska det bli oxå, ska ta tag i löpningen nu och promenera fram och tillbaka till jobbet varje dag. Allt detta med start måndagen den 16 mars....

Kram


Då har jag blivit utmanad igen..=)

Läste precis Tant Tanias blogg. Hon utmanar mig att vara med att gå ner 5kg till den 14 juli, och för varje extra kilo utöver de 5, så får man en hemlig present..=) Vad tror ni? Klarar jag det? Måste börja planera mitt mål nu. Det är 4 månader tills dess. Vi är ju flera och kul när det är en utmaning, då vill man ju verkligen klara de! Weeei, när börjar vi???

Kramar

Då va snart denna tisdag över...

Färden till Arlanda gick trögt i morse. På 110 vägen låg jag i 80, med flera andra. Shit va de snöade, mer kom de ju längre man körde. Satt och funderade för mig själv där om jag skulle köra om bilarna framför, sen tänkte jag nää, onödigt. Satte på radion, och där sa dom att de hade hänt flera olyckor under dagen. Tänkte för mig själv att då stannar jag här bakom dessa bilar. I motsatt riktning såg jag att de hänt en olycka, en bil låg på taket i diket. Phuu, då va de bara att ta de lugnt. Men måste säga att folk respekterar vädret i alla fall. I alla fall de flesta. De finns ju dom som blåser om oavsett väglag. Kom i alla fall fram till Arlanda hel, fick vänta på bror och hans vänner ca 1 timme, bagage bandet hade tydligen stannat mitt i allt. Vi kom iväg, jag fick köra hem, sa till grabbarna att dom inte fick klaga på min körning, för de skulle inte gå fort hem, men dom va så snälla och tyckte de va ok, bättre att komma hem vid liv..=) Dom va lite bruna kan man säga, bror såg jätte pigg ut med sin solbränna. Han är ganska blek i vanliga fall..=)

Nu sitter jag här, har precis kollat på Desperata husfruar, bra serie de där. Inte bra att ha så mkt serier att följa. I morrn är det Grey´s, då sitter man klistrad vid tv:n.. Men men, vad gör man. På tal om tv, nu ska jag kolla på Christine. Sen tror jag att Brothers and sisters kommer efter de. Borde gå och lägga mig, men f-n måste titta på dessa.. :P

Kram på er

Jag har blivit utmanad och jag utmanar! :)

Regler:

Det här är svårare än du tror!
Kopiera dessa rader och radera mina svar.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn, alla svar måste vara riktiga.

Hitta inte på ord eller ljug.

Om en annan person som börjar på samma bokstav som du har svarat redan får du inte använda samma svar.

Du får heller inte skriva samma svar två gånger

Lycka till !

1. Vad heter du?:
 Miia
2. Ett ord på 4 bokstäver: Moln
3. Flicknamn: Malin
4. Pojknamn: Marcus
5. Yrke: Mekaniker
6. Färg: Mörkbrun
7. Klädesplagg: Munkjacka
8. Mat: Makaronilåda
9. Sak i badrummet: Mascara
10. Plats/ stad: Malmö
11. En orsak att vara sen: Motorhaveri
12. Något man skriker :Mat!
13. Film: Män som hatar kvinnor
14. Något man dricker : Must
15. Band: Millencolin
16. Djur: Mink
17. Gatunamn: Malmabergsgatan
18. Bil: Mercedes-benz
19. Sång: Macarena
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Maraton

Så där ja, då utmanar jag: Sanna, Tess och Piia!

Kramar

Nytt projekt!

Japp, va hos min mor idag och hämtade bilen m.m,  så visar Sanna mig en bild på ett golv, precis så som jag vill ha det. Beckers färg har fått in en ny färg för golv, blank. Så nu ska de börja målas. Ja fast jag lär ju köpa färgen först kanske=) Men de får bli vid nästa löning. Jobbigast är ju att jag måste flytta på alla grejor. Köket är ju i försig inte så jobbig, bara ett bord och 4 stolar, sovrummet blir ju lite jobbigt. Får väl flytta ut alla grejer i vardagsrummet. Det är verkligen tråkigt när man har gjort det en gång förut, måla golvet alltså, att behöva göra det igen. Lite surt, men men. Aldrig mer Bauhaus som sagt. Men nu, nu ska de bli perfekt!!
Mkt projekt, gäller verkligen att ta tag i sakerna. Phu... Kan ju ta och börja med min sko garderob i veckan kanske. De har jag ju färg till i alla fall.
Här kommer en bild på hur mitt golv ska se ut. Blankt och fint.


Måndag

Så är de måndag igen. Festen va super najs.. Träffa mkt nytt folk och hade det jätte trevligt. Super god mat!!  Man blev lite salongsberusad, alldeles lagom, och mådde bra igår, men va sjukt trött. Kom nog hem strax efter halv 4 och vaknade halv 10. Men låg typ hela dagen i soffan igår, blev inte mkt gjort.
 Arlanda i morrn och hämta bror och hans vänner. Säkert bruna som pepparkakor efter 2 veckor i dominikanska. Sen börjar jag jobba kl 15. Ska till mor efter och gå ut med Loppan och hålla honom lite sällskap innan jag ska till jobbet. Vi får se vad denna vecka har att erbjuda, inte mkt tror jag. Känns som det kommer att bli en jobbig vecka... hmm.. men men, vi får hoppas att det inte blir de.

Kram på er!

Shit!!

Resultatet efter 2 veckor hos mig..hahahaha. Stackars katt..=)


Party!!

Idag är de party!!! Ska bli riktigt najs, för nu var det länge sen jag festade och roade mig. Nu är det verkligen på tiden. Vi var ju i lokalen och ställde iordning borden. Satt på dukar å la ut ljuslyktor. Såg riktigt mysigt ut..=)
Så efter jobbet ska jag rusa hem och förbereda för kvällen. Tror jag har bestämt vad jag ska ha på mig nu. De blir nog super bra. Sen kommer en snäll själ och hämtar upp mig och så åker vi hem till U & M, och sen körning därifrån till partyt.
Får väl se hur man mår i morrn, som man brukar säga "man mår som man förtjänar.." Men så illa ska de väl inte behöva bli hahaha man ska aldrig säga aldrig, nu var de ju ett tag sen man drack alkohol=)
Ha en underbar lördag alla!

Kramar

Fredag!!

Äntligen fredag..Eller ja, jag jobbar ju i morgon men ändå skönt att det är helg. Ikväll ska jag hjälpa en vän med lite förberedelser inför morgondagens fest. SÅ de blir lite mer jobba, men roligare med vänner..=)
Så i morrn är det fest. Kommer vara lite stressigt, slutar jobbet kl 16 och sen ska vi vara på festen kl 18. Så de gäller att åka hem på stört och göra sig redo för kvällen. Kläderna är inte provade än, men får väl göra de ikväll när jag kommer hem. Lite osäker på vad jag ska ha under kavajen, men hoppas jag hittar på något.. Annars vette f-n vad jag ska göra.

Va ju och hämta mor, far och Iza igår. Körningen gick bra men planet va 1 timme försenat. Tur att man kan kolla upp flygen innan man åker. Under färden hem så hade den lille damen mkt att berätta för moster..=) Hon prata nog hela vägen hem. Men de va trevligt och höra allt hon upplevt under resan.

Så nu ska jag ta och stänga ner detta och förbereda för stängning. Ha en underbar fredag alla!

Kram

Känner mig lite små irriterad...

Katten väckte mig i morse IGEN! Han tycker helt enkelt inte att jag ska sova. Men kom igen, kl 6.30, jag går ju upp 9.30..Men men, försökte somna om, men de gick inte så bra, somna väl i typ en kvart. Får inte jag sova, då kan dan bli lite av en katastrof, lite lätt irriterad blir jag. Men i morrn åker han hem. Och Sanna sa idag att hon kunde jobba 2 tim på förmiddagen i morgon, eftersom hon ändå är nere på stan. Tack snälla syster! =) Bara hoppas att man får sova, troligen inte.. Men de visar sig, får väl busa järnet med han ikväll så han blir riktigt trött..
Efter jobbet ska jag köra till arlanda och hämta mina päron och Iza. Iza kommer nog babbla skapligt mkt med mig på vägen hem..haha. Hon har nog massor att berätta för moster =) Bruna är dom säkert oxå. Vill åka jag med! 2 veckor i solen skulle inte sitta helt fel. Stranden hela dagarna och så goda middagar på kvällarna. Skulle vilja åka till Dominikanska eller Thailand. Men många säger att Thailand inte är så speciellt. Så man kanske ska prova Dominikanska, bara sätta igång och spara så kanske man kan åka nästa år vid den här tiden. Drömma kan man ju alltid........

Kramar



Har man gått och blivit en bitter...

Alltså dagens ungdomar. Hur beter dom sig? Sa åt en kille idag som spottade ner till våningen under, 2 ggr. Men gör dom så hemma? Sa åt han att du, torkar du upp de där? Han: Vadå? Jag: Spottet? Han knäpp tyst. Då sa jag torka upp de eller så går ni härifrån. Välj du, annars ringer jag vakterna. Hahahaha, känner mig som världens bitter fitta! Men va fan lite jävla hyffs har man väl, eller? Dom gick i alla fall..=)
Today blev de inte att gå hem och lägga sig i soffan, U ringde och ville ha mer färg i håret, de vart för ljust i hårbotten, den utväxt hon hade va lite ljus, så jag sa att jag kan hjälpa henne ikväll med de... Bjuds på mat oxå..=)
Dagen har varit seg, inte mkt att göra här på jobbet. Så man har suttit och filosoferat lite, kom inte fram till mkt men men.
Nä nu ska jag försöka hålla ut sista timmen och inte somna..

Kramar

Trött som bara den...

Den där lille katten promenerar mig på nerverna. I morse börja han härja runt 6. Men katt sov!! Nä han skulle busa omkring. Kan han inte busa tyst så jag får sova =) Sa till syster att han får åka hem på fredag. Måste få sova ordentligt. Mamma, pappa och Iza kommer ju hem i morrn kväll, så Mr Zigge får åka hem på fredag.
Så hur har min vecka gått hittills utan godis och läsk? Jo, de ska jag tala om. Det har gått super bra! Va på väg att köpa mig en chokladkaka igår på affärn, men duktig som jag är så lät jag bli..=) Ingen cola heller, har tagit med mig bubbelvatten hemifrån. Sen promenerade jag till jobbet igår och idag. Snön va borta från gångbanorna. I alla fall på de flesta ställena. Mycket bra, kanske ska ta mig en löprunda snart då..  Käkade frukost idag, inte hemma men på jobbet. Va riktigt hungrig när jag kom till jobbet. De va länge sen de hände. Köpte t.o.m frukt idag hahaha. Ni ser, de går framåt.
Borde även ta och sluta snusa, men jag får ta en sak i taget. Snusningen måste man ta när man verkligen känner att man vill och kan sluta. Annars är  man tebax i snusandet igen efter en veckas uppehåll.

Kramar

Då va denna dag slut..

U kom förbi i alla fall ikväll. De blidde lite mat och så färga jag hennes hår. Skulle oxå behöva göra de. Helst innan lördan, men de känns lite som om de inte hinns med. Skulle behöva klippa luggen oxå. Hmm... mkt men de finns inte tid. Jobbar heldagar hela veckan, så det är nog kört. Man hinner inte med mkt när man jobbar heldagar, bara åka hem efter jobbet och laga mat, sen ska man ju nästan sova. Så nu sitter jag och såsar i soffan med Mr Zigge. Ska kolla lite på Brothers & Sisters, sen blir det sängen.

Natti natti

Denna ska hem till mig snart!


Denna underbara ställning ska snart hem till mig..=) Den ska jag ha i sovrummet med lite kläder på. Som många vet, så har inte jag så mkt bra garderober i min lägenhet. Har försökt bygga en med Ikeas prylar, men min vägg är helt omöjligt, så det gav jag upp! Sen fick jag syn på denna, har letat länge efter en bra ställning men inte hittat. Denna kommer från House Doctor. Så suuper najs! Det kommer bli riktigt bra med den i mitt sovrum, få bara möblera om lite så blir det kanoners! Kommer med bild sen..=)

Kramar

Grannar!

Vaknade kl 8 av min granne och inte katten. Min granne är expert på att prata as högt i telefonen tidigt på morgonen. Vette f-n va som är så viktigt så tidigt. Har hänt flera ggr. Blir så trött! Han har sitt sovrum övanför mitt skulle jag tro. Men måste man skrika när man pratar i telefonen? Kanske ska göra likadant. Ställa kl på 6 i morrn och sen ringa nån som är uppe den tiden och verkligen prata högt, så kanske han fattar! Mongo! Tror jag vaknat en gång typ kl 6 på morgonen av att han pratade i telefon. Men fattar man inte att man kanske ska prata lite tystare, om inte i alla fall i normal samtalston. Han kanske pratar med nån som är halvt döv va vet jag, men efter dom samtalen så borde personen blivit döv! Suck!

I dag står det inte mkt på agendan. Jobba till klockan 19, sen promenera hem och laga nån mat. U skulle komma över nåt i veckan, ska färga hennes hår, men har inte hört nå så de kanske inte blir i dag. Jag har så dålig fantasi när de gäller mat. Usch, så tråkigt och laga mat åt sig själv. De blir ju många ggr att man tar en macka när man kommer hem, men eftersom jag har lovat mig själv att de ska bli skärpning på den fronten så måste jag laga mat, måste ju ha matlåda till i morrn. Och frukost är något jag måste lära mig att äta. Jag är en sån människa som hellre sover 15-20 min extra och hoppar över frukosten. Kanske ska försöka i morrn och gå upp en kvart tidigare och käka frulle. De sjuka är att jag ställer kl på 8.30, men jag snoozar i 20 min..hahaha. Kommer lixom inte upp..=) Eller så får jag helt enkelt ta med mig frukost till jobbet.

Börjar få lite panik inför lördagen. Vet inte riktigt än vad jag ska ha på mig! Iiiiih. Fick ju låna kavaj av Sanna, så den blir det ev. Men då är de något under den, byxor och skor som inte är riktigt klart. Måste nog ta en titt bland min skor.  På tal om skor, måste fixa i ordning min skogarderob snart. Får ta de när katten är borta. Garderoben ska målas invändigt (vit ) sen ska de upp massa hyllor. Tar ett kort på de sen när det är klart. Ska försöka börja efter helgen, då har man ett bra kvällsnöje..=)


Kramar

Senaste skon i min samling....



Men dessa, dom finns i min ägo..=) Såååå super snygga!!

Skor!!



Dom här vill jag ha! Visst är dom snygga? En riktig sommarsko. Gör bara att man längtar till sommarn. Och detta väder gör de ju inte bättre. Tycker de räcker gott och väl med snö nu!

......

De va personen jag trodde som skickat messet. Så nu får vi se om jag går dit eller inte..=) Dom va flera som skulle bowla och dricka lite. Får jag med mig någon så kanske jag går.. Ska ju på ett 30 års kalas på lördagen, så då måste jag ju vara pigg och alert..=)
Idag jobbar man halvdag, slutar kl 15 såå skönt. Sen efter jobbet var det mekonomen..

Har funderat lite... Jag kan inte riktigt förstå en sak. Hur kan man stanna hos en männsika som behandlar en som skit? Har ju skrivit lite om detta innan. Men jag kan bara inte förstå. Kan man verkligen älska en människa som gör en illa? De kanske är lätt för mig att säga, jag som är singel. Tänker jag fel?? Men om hon tycker att det är värt att stanna kvar, så finns det inte mkt jag kan göra än att finnas här. Jag personligen skulle ALDRIG och då menar jag ALDRIG låta mig behandlas på detta vis. Kanske för att jag har fått lite skinn på näsan efter mina föredettingar. Jag har blitt grymt sårad många gånger, men livet går vidare.  Man kan inte hänga sig kvar i något som inte funkar. Och  nu i efterhand så inser man ju att den människan var inte bra, det skulle inte ha funkat.  Den sista gången jag blev riktigt sårad, då trodde jag att de va och skulle vara vi resten av livet. Men så kom den dan då allt gick i kras utan en aning. Allt helt borta *poff* Som en dröm. Men jag tog mig upp ganska fort, tack vara min fantastiska familj, vänner och företaget. Även fast vi bodde i samma stad så träffade jag inte på honom speciellt ofta.Men trotts att jag blev grymt sårad så fick han mig att bli en bättre människa, jag växte upp kanske man kan säga. Så nåt bra fick jag ut av de...=) Fast jag har ju varit singel sen dess, men det finns en för alla, så en vacker dag så står han framför mig, mannen i mitt liv..


Kramar

Söndag...



( Vet inte om de syns så bra, men där är den berömda bilen med klisterlappen.. )



Blev väckt 7.20 av den trevliga lille katten. Men jag lyckades, eller vi lyckades somna om och vaknade igen kl 12.20. De va ju inte riktigt meningen..=)
Har varit ute på vifft med U. Vi åkte först ut till Nisses en sväng och kollade runt lite. Sen en sväng förbi mor & far, tog en liten promenad med Loppan. Inte förrän nu såg jag på bilen vi bogserade igår, att de satt ett klistermärke på rutan, hahahaha, ett gult klistermärke med ett rött kors och sen stog de KÖRFÖRBUD!! Shit man har fått många goa skratt efter det där, men inte lika roligt för bror när han kommer hem. Stackarn, de va lite som ska göras på den. Kanske lika bra å skrota bilen..=) Nä, men så gammal är den ju inte..=)
I morrn ska man arbeta igen. Fick ett uppdrag av min far att jag ska handla grejer till bilen så han kan laga den när dom kommer hem. Så de blir mekonomen för mig i morrn, med besiktingspappret. Lika bra och lämna fram den, har ingen koll på vad det är för grejer man ska ha.
Igår kväll föresten fick jag  ett mess..."Du har en dejt nästa fredag. Du ska vara på strike nästa fredag. Kram" Jaha ja. Ingen tid. Bara de där. Har en liten aning om vem det är som har skickat de, haha. Man får väl se om personen hör av sig igen..
Så de va väl allt spännande som hänt idag. Betydligt bättre dag idag än igår..=) Zigge föresten, han verkar inte ha fått nå men av klon än. Han är som vanligt.
Nu ska jag ta och kolla på Beck filmen på 4:an.
Sov så gott!

Kramar

RSS 2.0