Onsdag

Fortfarande vaken..=) Har inte somnat sittandes än. Men ska strax gå å sova, en ny lång arbetsdag väntar mig i morgon. Stängningen gick bra i dag, tror jag i alla fall..=) Får nog höra i morrn om jag missat något, men jag tror att jag kom i håg allt. Men i morrn kommer jag att ha bättre koll..=) Nu vet jag att jag klarar det och behöver inte vara nervös.
Annars har det inte hänt så mkt annat spännande. Just nu på min agenda är det bara jobb och jobb. Skulle vara kul att ha något kul planerat, men icke. Får väl försöka hitta nån som vill åka på en 2 veckors semester någonstans långt i januari eller nåt.  
Nä, nu är det sängen som kallar.

Sov gott mina vänner!

Kram

Tisdag

Idag har det jobbats på jobb 1. I morrn ska jag stänga all alone!! Weeei, lite små nervös, men de kommer säkert att gå skit bra..=) Sen onsdag till fredag blir det både jobb 1 och 2. Lika bra och passa på och ta så många pass man kan och spara ihop lite pengar. För sen när sommarn är över så är det ju inte så säkert att man får så mkt timmar på jobb 2.
Igår va vi hos mor och far och firade lilla Iza. Hon fyllde ju 7år i söndags, men då va hon hos sin far, så vi firade henne igår istället. Shit asså, 7år, man hinner ju inte med. Och lilla Alessandro är väl 4 månader nu här snart om jag inte minns helt fel, jisses!! Jag å bror köpte skita snygga skor till henne, men de va för stora, och när dom idag skulle byta strl, så fanns det inte i hennes strl, såå typiskt. Men hon valde ett par skor själv, svarta puma med rosa strass stenar på..=)
Nu sitter jag och väntar på min bror, ska låna hans bil dom här 3 dagarna, tur att man har så snälla syskon! Vad skulle man göra utan dom..=) Måste ta och lösa detta hur jag ska ta mig till å från jobb 2 smidigast. Men de får bli ett senare bekymmer. Nu ringde bror, så han kommer alldeles strax...

Kram på er!!

Måndag

Helgen har varit bra, i lördags var jag ute med mitt jobb, jobb 1, det var jätte kul. Vi var och bowlade, gick dock inte så bra för mig, men de va kul.. =) Sen gick vi och åt på Di Spagna, suuuper gott. Sen vart det färd hemåt, skulle jobba på söndan på jobb 2, började kl 05.30.
Tog en löprunda i lördags oxå. Sprang hem till mor å far. Det gick super bra! Så nöjd. Värmde upp med en rask promenad fram till vallbybron, sen sprang jag hela vägen fram till mor å fars hus... =) Räknade att det skulle vara ca 4.6km till mor å far från mig. Så det tycker jag va bra jobbat av mig.
Så nu är det måndag igen. Veckorna bara flyger iväg, hänger inte med! Jobbar på som vanligt på mina jobb..=) Fortfarande lika kul. Har kommit in bra i det nya jobbet. Inte så jobbigt att gå upp 5 dom morgnarna, trodde att det skulle vara svårt för mig, men de visar sig att jag är piggare då, än när jag går upp min vanliga tid. Så i morrn jobbar jag på båda ställena. Först jobb 2 sen jobb 1.. Så snart ska jag ta och försöka gå och lägga mig. Ingen idé att vara uppe för länge och kolla på alla dessa repriser på tvn..Bättre gå och lägga sig i sängen och göra ett försök att sova istället.

Kram

Onsdag

Nu har jag kört 2 dagar med 2 jobb. Har funkat bra faktiskt, bättre än jag trodde. Trodde att jag skulle ha grymt svårt att komma upp 5 på morronen, men Miia, hon studsa upp pigg å alert. Hahahah, inte riktigt men nästan..=)
Det nya jobbet är kul, full rulle hela tiden, det är bra. Nu har man ju kommit in i det lite mer, så idag kunde jag köra lite själv utan min "hjälpreda". Så lite nöjd är man. Har hunnit till mitt andra jobb, trodde de skulle bli tajt, har ju ca 45 min på mig att ta mig till nästa. Men har hunnit fin fint. Måste ju hem i mellan för att lämna bilen och ta cykeln i stället. Så så ser det ut. nu får vi se när jag ska jobba igen på jobb 2. Hon sa att de kan bli när som helst, men det är inget problem, bara att ringa sa jag..=) Nu så här på kvällen är man ju lite trött, men de är ju inte så konstigt.=) Men bättre de än att stå å gäspa i kassan ..=)
Nä ni, nu ska jag kolla lite tv å slappa. Blir nog så att jag går å lägger mig snart..=)

Kram

Förbannande jävla skit A-kassa!!!

Va är problemet?? Jag förstår inte!!! Ringde dit idag för att kolla hur det gick, nu har de ju gått en månad sen sist jag pratade med en tjej. Nä men nu säger den här snärtan att de ta ytterligare 6 veckor för att dom ska titta på de. Men hallå!!! Dom skickade ju papper tillbaka till mig för att jag tydligen inte kunde skriva på, utan att en till skulle göra de. Men nu visade det sig att de visst räckte med min underskrift, så jag skickade tillbaka dom igen. Men det är pga dom jag måste vänta 6 veckor till. Det är ju helt sinnessjukt!!!! Det har gått snart 3 månader sen jag vart arbetslös. 3 månader!!!! Då ska jag vänta 1 månad till. Blir sååååå arg!! Frågade om det fanns nåt den här snärtan kunde göra för att snabba på det hela, men nä det kunde hon ju inte. Vi får se om jag kan få tag på den här tjejen som va normal, lite senare idag. Herre jisses.

Hade introduktion idag på mitt nya jobb idag, det gick jättebra. Mkt info på en å samma gång, men det ska nog gå fint. Så nu jobbar jag där tisdag och onsdag. Så i morrn ska man upp tidigt. Får se hur det går..=)


Kramar

Lördag

Idag ska jag åka hem till familjen B och hälsa på. Det var ett tag sen sist nu, så vi tyckte att det var dags att ses..=) Sen ikväll ska jag träffa U och hitt på något. Får se vad det blir. Annars är det inte mkt som hänt.. Jooo!! Ska på introduktion på mitt nya jobb på måndag...Spännande!!! Ska bli skit skoj! Lite nervöst, men de släpper nog förhoppningsvis. Man är ju alltid nervös inför ett nytt jobb, ialla fall jag..=)
I morrn blir det hem till mamma och pappa som vanligt en söndag.. Mat och umgås.
Vädret ser ju inte lovande ut idag. Dom har satt ut en klass 1 varning på smhi. Åska såklart, vad annars. Tycker det har varit tillräckligt med åska nu.. Men det ser ut som om att de kommer att fortsätta så här nästa vecka också.. Med åska, men det är ju bara att hoppas att prognoserna är FEL!

Kramar!

Lite update!

I onsdags var jag på anställningsintervju. Och jag fick jobbet!!!! Så nu har jag 2 jobb. Detta jobb är en behovsanställning, så dom kommer att ringa mig när dom behöver hjälp. Det känns superbra! Nu kommer jag upp i lite timmar. Så spännande, vi får se när min allra första dag blir..=)  Har ju även funderat på att plugga lite på distans, men vi får se hur det blir med den saken, om man hinner med de nui när man har 2 jobb, men samtidigt så vill man nåt så klarar man ju av de som T sa till mig..=)
Annars denna vecka har jag jobbat på. Jobbar i morgon oxå, men sen så är jag ledig i helgen. Ska bli skönt. Ska ev träffa mina kära barndomskamrater på lördag. Det var ju ett tag sen sist vi sågs, men de blir ju lätt så. Men förhoppningsvis så kan vi ändra på de..=) Annars har jag inte mkt annat planerat, tar det som de kommer. har ju även åskat en hel del.. usch den där åskan, men jag har klarat mig bra här hemma alldeles själv utan att få panik. Min rädsla kanske har vänt lite..=) Man kan ju alltid hoppas.

Kramar

Söndag

Snart ska jag ta och åka till mor & far, ska lämna tillbaka pappas bil. Har haft den i snart 2 veckor. Kanske dax och lämna tillbaka den nu..=)
I natt har jag sovit så bra, nice! Har inte vaknat till nå alls under natten.. Känner mig riktigt utvilad. Så ikväll blir det en löprunda men U. Ska bli skönt som f-n! Nu har de ju gått ett tag sen jag sprang sist. Attans, men det är inte så skönt att springa när det är 30 grader varmt.  Men idag ser det ut som att det kommer att bli ganska svalt, så då kör vi hårt!'

Här kommer en bild på Iza när vi va i Sura. Kan säga att den tjejen inte blir snurrig i första taget. Jag blev snurrig av att bara titta på henne när hon åkte denna karusell... Ha nu en bra dag alla där ute! Kram


Power Meet 2009


En sån skulle jag kunna tänka mig...



Baksidan på bilen, och nån stackares knä kom med på bild..=)



Och Tess, hon såg ut som en riktig raggarbrutta..;)



Och en lite halv dålig bild, men lite rolig ändå....

Power meet i år va ganska lugn, men de kanske beror på att vi va nere igår, kanske blir värre idag. Skulle gått en sväng idag med, men de verkar inte bli av..Fastna i soffan. På tal om igår, jisses vilket åskväder som drog in på kvällen. Inga dåliga blixtar, emn jag överlevde..=) Brukar va lite nojjig men de gick bra..
Idag har jag inte gjort mkt. Herr Zigge har åkt hem nu, jippie, nu får man sova utan öronproppar. Sen käka jag hos mor å far, grillat MUUMMS. Hela högen va där idag, trevligt..:)
Nästa vecka jobbar jag mån-fre, känns bra. Vädret ska ju inte bli det bästa, så de gör mig inget, bättre och tjäna lite pengar. Nä om jag ska ta och slappa vidare lite.

Kramis

Sol, sol och sol!!!

Idag har jag varit hos mor och far och solat..=) Mamma och pappa är ju i Finland, så Pia och Iza vaktar hus och hund. Det har varit lite varmt idag med men kände att en stund i solen skulle jag nog klara av idag. Och det gjorde jag, lyckades t.o.m somna i solen hahahah. Tur att Sanna, Pii och Alessandro kom i rättans tid. Sanna hejade så jag vaknade till av de, annars hade det ju kunnat blivit en bränd Miia. De hade vart fint och jobba i morrn och se ut som en räka... Men nu gick de ju bra.
Igår va vi hela högen hos mamma och pappa, grillade och mös. Så skönt att man kan göra såna här saker i detta fina väder.. Sitta ute och mysa. Synd att jag inte kan de. Kan kan jag väl men detta lilla odjur jag har hemma han kan inte hålla sig på min balkong. Släppte ut honom där förra veckan. Först gick de ju bra, men sen helt plötsligt va han på grannens balkong. Pucko katt. Han va lite svår att få tillbaka på min balkong, men efter att jag lockat honom med lite mat, så kunde Tess få tag på honom och lyfta in honompå min balkong igen. Jag kan ju säga att han åkte i direkt. Han kunde ju lika gärna fortsätta över på nästa och nästa balkong. Det är väl typ 8 balkonger på min länga här. det hade ju vart skoj... Så nu får han vara inne.
Nu har jag en hel del jobb som väntar i Juli. Skönt med lite timmar så att man får ihop pengar så att man klarar sig och inte behöva oroa sig. Jobbet är fortfarande lika skoj..=) Trivs fin fint. Få se om man kanske kan ta och hitta ett extra jobb också. Ett helg jobb eller nåt. Får se hur de går med de.. Men de skulle vara fin fint.
A just! Har fått min nya dator nu... Weeei!! Funkar hur bra som helst och så är den super fin!!! Så nöjd. Så nu får vi hoppas att alla mina prylar håller. Nu skulle de bara fattas att tvn går sönder.... Den är ju gammal så. Men nu ska jag inte måla fan på väggen...=)
Nä, nu ska jag ta och softa lite här i värmen. Hade tänkt mig en löprunda, men fan jag pallar inte. Helt slut som artist idag..Kanske får bli direkt efter jobbet istället.
Ha nu en trevlig kväll i solen!

Kramar!!

RSS 2.0