Körförbud!!

Jaha, då va brsiktningen klar och de vart körförbud! Han kolla igenom allt, åkte in där man kollar under bilen. Helt plötsligt säger han: Du, den här får du inte köra mer. Kom ska du får se. Jag som typ har noll koll på bilar går under där och tittar på de han pekar på..hm.. såg inte mkt, men tillslut såg jag slangen. Shit den va verkligen bruten. Så sa han de, hade du fått tvärbromsa så hade du bara fortsatt framåt. Jaha ok. Så då va de bara att försöka fixa körning så jag kom hem. Ringde U och snäll som hon är så kom hon och hämta mig. Sen sa han besiktningsmannen att jag helst skulle ta bilen därifrån så fort som möjligt för de fanns en risk att om den stog kvar där under natten så kunde den ha blivit vandaliserad. Jaha tänkte jag. Pappa är inte hemma, han är på Lanzarote. Jani på dominikanska och Sannas sambo i sthlm. Shit va f-n gör jag då?? Så sa han att jag kunde ju alltid ringa bärgarn. Jaha och vad kostar det? Men men, kom därifrån tillslut. Åkte hem till mor och gick ut me Loppan. Sen fick jag ringa runt lite och tillslut får jag tag på en kille som känner en som har bilsläp som kan fixa de åt mig. Tackar för de! Så nu står bilen hos mor och far. Men allvarligt. Första gången jag besiktar en bil, så får den körförbud. Den där bilen och jag har ju en historia ihop. Har kört den till Sandviken för några år sen och helt plötsligt lägger bilen av och den är död.  Efter det fick dom lov att byta motor i bilen. Hahaha. Ska nog inte ha något mer med den bilen att göra tror jag..=)
Och inte nog med detta, så kommer jag hem och ser att katten blöder från tassen. men va ända in i .... då har kattens klo, själva skalet vridigt sig åt sidan. Tänkte att nu får de f-n räcka för idag. men han verkar inte ha ont i alla fall, så jag får väl vänta och se om han själv lyckas ta bort den, annars får man väl ta en tripp till veterinären på måndag. Försökte klippa bort lite av klon, fick bort lite, men han va inte så sugen på de. Så nu får de vara. Han går ju på den som vanligt, haltar inte eller nå sånt och busar på som vanligt.
Det var min dag i korthet. Fii f-n, får hoppas på en bättre dag i morron.

kram och sov gott!

Trött jag blir

Kl 8 i morse, på min LEDIGA DAG, börjar den där lilla katten och jama och härja. Varför?? Jag hade sett fram emot att få sova läääänge. Men nää de tyckte inte mr Zigge. Va så sur, han hoppa upp på saker, allt för att irritera mig. Så jag fick ge upp, gå upp och ge honom mat. Han är en sån där bortskämd katt som får burkmat också, eller påse. Så han har alltid torrfoder framme, men ger man inte honom blöt mat, då är han runt en hela tiden och jamar och härjar tills man ger upp och ger han mat. Tur att man inte har katt..=) ska stå ut i typ 1 vecka till, sen så får han fara hem igen,
Ska snart ta och hoppa in i duschen och göra mig redo för denna dag. Först ska jag åka och besikta brors bil. Sen hem till mor & far och sällskapa med Loppan och gå ut med honom. Sen får vi se om de blir en sväng till Ikea eller nåt sånt. We´ll see. Sen i kväll blir det väl melodifestivalen skulle jag tro.Men var när och hur vet jag inte än..=)
Ska ju på 30 års fest nästa helg, skulle låna klänning av syster, men tror ni jag fick på mig den??? NÄÄÄÄÄ!!! Fiii fan. Ännu ett bevis på att man ska ta och börja röra på flerret. Synd att de fortfarande är så halt på gångbanorna. Förra sommarn hitta jag något som jag tyckte va kul i träningsväg, nämligen att springa. Hur skönt som helst. Hoppas den här hemska snön kan smälta bort nu, så jag kan komma igång med löpningen. Fast så länge skulle jag ju kunna promenera. Så från och med måndag, inge godis på vardagarna och ingen skit mat och absolut INTE cola. Men den har jag dragit ner på massor redan..=) Inte alls lika ofta nu som förr, då va de minst 1liter om dan. Och så klart börja röra på mig. Så nu har jag skrivit det här, så nu finns det ingen återvändo. På måndag börjar allvaret!! Nu jäklarns! Måste peppa mig själv. Men synd att jag ( innan jag provade klänningen) gick och köpte mig fetaste godispåsen..hahahaha. Men de är ju bara lördag idag, får ta med mig den om jag åker hem till nån och kollar melodifestivalen..hahha.

Ha en underbar dag!

Kram

Ny design!

Så va tycks? Efter många om och men så fick jag till det. Är lite nöjd faktiskt..=)

Kram

Seriöst...

Finns en skräddare i huset som vi brukar lämna in grejer för lagning hos ibland. Vet ni vad han frågar mig??? Är du oxå gravid?? Men hallå!! Ja sa NEJ! Han: Men din syster är gravid? Ja! Men herre gu det är ju lite skillnad på våra magar kan man säga! ( Hon ska ha barn den 17:e april! ) Usch, sånt blir man ju ledsen av, speciellt jag som har komplex för min mage, nu är de f-n bara och ta tag i träning då!
Och sen igår när jag handlade snus på Ica: "jag tror jag behöver ha leg. " Jag: mhm. Hon: "Oj då!"
Ser jag kanske ut och vara under 18 år?!?!?! Trött jag blir! Är de inte de ena så är de ta me f-n de andra! Men visst leg kanske jag inte ska ta så hårt, men ändå, jag är 30! De kanske jag ska ta som en komplimang, men de börjar bli ganska tröttsamt efter femtioelfte gången.
Jahapp, de va mitt utbrott för idag. Efter jobbet ska jag åka i väg och tvätta brors bil, ska besikta den i morgon. Tänkte att den kanske kan se lite fin ut. Så skitig den bilen, både ut och invändigt. Rensa ur den igår. Shit va skit de va! Ledig hela helgen nu, sååå skönt. Jobbade en 10 dagars innan torsdagens ledighet allt som allt ca 70 tim. Men men man ska inte klaga..

Kram

Så seg...

Jag är sååå seg. Helt sjukt. Har inte varit en speciellt hektisk dag, men har ju varit ute och kört bil på morgonkvisten..=) Kl 03.45 åkte vi. Iza va helt i extas kl 3 på morgonen. Först flygturen för henne. Kul, fick veta att dom hade 20 grader varmt i skuggan. Inte helt fel. Messa lite med lillebror idag oxå, dom hade 30 grader varmt, avis, nja inte så värst hahaha. Jooooo massor. Vill oxå till solen ju. Men de får bli en annan gång i ett annat liv typ hahah.
I dag har vi suttit med lite papper, ovanligt? nä, börjar bli en del av vardagen nu tycker jag. Sen slappa jag lite i soffan me Loppan =) Mys! Sen bar de av till min vän U och kusinen. Kollade lite på kort från hennes bror bröllop. Så tjusiga dom va =) Fanns en kille där som såg lite bra ut, som jag dessutom fått mailadressen till. Hahaha, vet inte om U tyckte att de va hennes tur att vara matchmaker..=) han va ju dessutom singel. Får se om man vågar slänga iväg ett mail eller inte, men samtidigt, vad har man att förlora..=) vet inte om jag törs.... hahaha! Vad ska man skriva?? Gu, de e ju super svårt, speciellt när man aldrig träffat människan. Ja men de visar väl sig hur jag gör.
I dag har mr Zigge varit lite kaxig mot mig, kanske är han lite sur för de tidiga uppvaknadet i morse/natt. Så han straffar mig nu. Inte vet jag, men kaxig va han. Pucko katt.
Näpp, nu ska jag nog ta och röra mig mot sängen. Jobbar heldag i morrn, så det gäller ¨å va pigg i morrn. Somnar nog på stört skulle jag tro.

Natti natti!

Kram

Hur störd får man vara??

Min vän ringde mig igår gråtandes, nu hade han varit elak igen. Han har nog inte alla hästar hemma. Hoppas den där lägenheten blir ledig snart så hon kan flytta i från denna där. Men bra att hon äntligen har tagit det beslutet att så fort de finns en lägenhet ledig så flyttar hon. Och hoppas att hon då inser att hon har de mycket bättre utan honom. Och jag tror även att han kommer att sakna henne när hon har flyttat, vad är det man säger, "Man saknar inte kon förrän båset är tomt". Han kommer att inse hur mycket hon gjort för honom.
Allt funkar bra med Mr Zigge. Han är hur go som helst. Har inte lyckats tagit nå bra kort på hans fina pose.. haha. Men det kanske kommer..
Idag lär jag ju försöka lägga mig tidigt, men de får bli efter Grey´s anatomy, för de får man inte missa. Om jag lägger mig efter tio, och har jag tur så somnar jag ganska fort och får sova 4 timmar innan jag ska upp igen och fara till Arlanda.
Kollade föresten igår på "Den rätte för Rosing" Vet inte riktigt vad jag ska säga om det. Kanske som vilket dejting program som helst. Hon verkar vara såå hatad av många, men låt människan göra vad hon vill, det är ju hennes liv.
Sen kom de nå riktigt sjukt på 5 an efteråt tror jag de va " Min bil är min älskarinna" Hahaha sååå sjukt!! Dom hade sex med sina bilar, hallå!! Frisk, näää. Den ena smög omkring på morgonen och pussa och strök ( smeka känns fel och säga )  olika bilar. Mer än så säger jag inte hahaha, man blir ju bara äcklad!! Så sjuka människor de finns. Shit!
Nä, de får vara allt för idag. Tack för mig!

Kram


Tisdag

Idag har jag varit på en liten utflykt med Tess. Va på Design & Country House med Tess och kikade lite. Det var första gången jag var där och va mkt fint dom hade. Tur att man inte har fått någon lön ännu..=)
Sen drog vi ner till hamnen och käkade lunch, en sallad. Deras sallad är verkligen super god. Sen va det bara att åka ner på stan och jobba lite. Halv dag idag, ganska skönt och bara jobba 4 tim.
Sen bär det väl hem efter jobbet och umgås med Mr Zigge och fixa nån mat. Skulle ha åkt till min vän U efter jobbet och kikat på lite kort, men hon hade ont i halsen och kände sig hängig, så de får bli en annan dag, vill verkligen inte bli sjuk och har för den delen inte tid att vara sjuk.
Mr Zigge va så go i går. På natten så kom han upp och la sig i sängen, la sitt huvud på mitt, kurra lite och sen somnade vi nog båda två. Så mysig den katten, när han vill..=) Men lite bus i han oxå. Måste försöka filma eller ta kort på han när han kröker rygg och svansen är stor som en dammvippa.. haha, han ser så sjukt rolig ut. Det måste bara ses..=)
Nehepp, de får va allt för nu.. Står still i skallen..

Kram

Måndag

Då va de Måndag igen. Natten va väl lite sådär. Sov lite oroligt, antingen var de katten eller så var det för att jag skulle köra grabbarna tiull Arlanda. Kan ju vara Mr Zigge eftersom jag inte är van att ha nån som springer omkring på nätterna..=)
Han va fortfarande gosig i allafall. Han kom och la sig med mig i sängen. Dock la han sig först med tassen över min näsa, gick inte så bra att andas då..=) Sen mitt i natten vaknade jag av att han tog tag i mina fötter, som tydligen hade hamnat utanför täcket. Fint uppvaknande..
Kl 07.45 kom grabbarna hem till mig, jag fick köra dit eftersom 3 av dom hade fått för sig att dom inte skulle sova något i natt, så de var lika bra att jag körde, annars kanske vi hade legat i diket. Men de gick relativt bra och köra, lite moddigt på vägarna. På hemvägen skulle jag köra om 2 långtradare, den ena höll sig helt plötsligt väldigt nära mig när jag körde om, va tvungen att hålla mig väldigt mkt till vänster, och dör va de ju självklart massa snö, så bilen drog i väg några ggr, inte så jätte farligt, men tillräckligt för att jag skulle bli nervös och tro att jag skulle få snurr på bilen. Men de gick bra, kom om dom jäklarna.
Så då bär det av till arlanda igen på torsdag, men då mkt tidigare, kl 03.00. Phu.. ska bli intressant och se hur pigg man är då på en skala, men lär nog gå och lägga mig realtivt tidigt. Men när man sätter sig framför ratten då brukar jag piggna till rejält, och på dit vägen så kör pappa, så då vaknar man väl till liv under tiden.
Så de va allt för i dag...
Ha en bra dag!

Kram

Odjuret har anlänt!



Nu är han här... Mr Zigge. Har redan fått mig några goa skratt. Han började med att gå runt lite i lägenheten i lugn och ro, sen blev de fart, rusa runt och busa lite. Skulle kolla till han i vardagsrummet, tror ni inte att han får syn på mig och direkt så ställer han sig på sidan och kröker rygg. Hahahah och svansen som en stor, jag vet inte vad. Han är rolig han. Hoppas han fortfarande är gosig och vill ligga i knät och mysa lite, så va han sist jag hade honom. Men de lär väl visa sig ikväll.
I morgon bitti kl 8 ska jag köra min bror och hans vänner till Arlanda. Dom ska fara till Dominikanska i 2 veckor. Är inte ett dugg avis! Joooo massor, jag vill oxå åka. Sen på torsdag ska jag köra mor, far och Iza till Arlanda, dom ska till Lanzarote. Vissa har de ju bra..=)
Nu ska jag ta och lägga mig på soffan och kolla tv. Snart börjar Beck filmen, tänkte att jag skulle kika på den.

Kram på er alla och sov gott!

Lördag

Då var det lördag. Efter jobbet ska jag hem till min mor & far. Mamma ska göra köttfärspiroger i dag =) Mina absoluta favoriter. Sa till mamma, jag kommer direkt efter jobbet.=) Sen har jag inte mkt mer planerat. Får se om de blir en lika lugn kväll som de vart i går eller om jag tar en sväng förbi min vän.

Pratade lite med vännen igår. Hon va lite ledsen. Jag är sååå trött på hennes s.k karl, de vet hon om..=) Men .. han är så elak, säger dumma saker. Varför kan han bara inte respektera henne? Har sagt till henne att hon ska flytta i från honom, men det är inte så lätt, jag vet. Men hans attityd.. shit. Om vi säger så här, han vill att hon ska vara hans hembiträde, de är helt sjukt. Hon ska göra ALLT, och då menar jag verkligen allt som har med hushåll och div grejer att göra, medans han sitter och påpekar vad hon inte gjort och borde göra. Han gör verkligen ingenting!! Visst han jobbar och hon är arbetslös, men självklart är man arbetslös ( hon har inte varit det hela tiden ) så kan man ju göra lite mer än den andra eftersom den andra jobbar, självklart. Det fattar jag med, men kan man inte göra lite själv ändå fast man har ett jobb?  Men sen kan han komma hem och säga, varför har du inte gjort detta? Fast hela huset är rent och städat, då kan de va en liten grej som att varför har du inte gjort rent micron. Men gör de själv då för *** !!!  Fattar ni? Låter det inte sjukt?? Detta är bara en liten del av allt.

Min vän detta är till dig: Jag önskar att du kan förstå att det finns en man där ute för dig som respekterar dig och tar dig för den du är! Och allt du gör, han skulle uppskatta det till max!  Denna karl som du har nu, han respekterar dig inte! Han trycker bara ner dig och uppskattar inte dig och allt du gör för honom. Jag har sagt det till dig många gånger och jag säger det inte för att va elak, de vet du! Du vet att det bara är att ringa när som helst på dygnet om du vill prata eller ha en plats att sova på, om du vill komma ifrån. Löv u!
Så de va de... önskar att de va mer jag kunde göra. Kanske är det lätt för mig att säga när jag är singel, men man ska inte låta sig bli nedtryckt! Man måste säga ifrån.  Nu har jag nog fått ur mig allt...

Kramar


Såå trött

I dag är jag så trött. I morse när klockan ringde, tänkte jag Näää de e inte sant, bara en liten stund till. Men de var bara och kliva upp och göra sig i ordning inför en ny arbetsdag. Tog en promenad till jobbet idag med. Nu får de f-n bli skärpning på bygget. Ska försöka ta tag i lite träning snart. Börjar med att promenera till och från jobbet. Det är ju i allafall en början. Cola har jag inte druckit på 4 dagar, weeeeeii =) Annars blir det ju lite grann om dan kan man ju säga. Godis är det ju lite svårare med. Vette sjutton hur jag ska klara det. Men försöka med att bara äta godis på lördagar med en början nästa vecka. Mmm lycka till Miia hahahah. Den kan behövas..=) Men jag måste. Nu har det varit en period med för mycket av det goda. Angående träning så funderar jag på att köpa ett träningskort på Friskis. Ska väl provträna där först. Men har hört av många att det ska vara bra där.

Åh, igår va det premiära för min favorit serie, Grey´s anatomy. Så bra serie. Nu har man något att se fram emot varje onsdag ett tag framöver..=)

Nä, om jag skulle ta och göra lite nytta! =)

Kram på er så länge


En till bild...


Badrummet

 
Så vart det med den nya hyllan och det nya duschdraperiet..=)

Onsdag

Vaknade i morse kl 7.15 med migrän..Skulle ha gått på ett möte kl 8.30, men de va bara att ta en tablett och gå och lägga sig. De va ju en jäkla tur att jag hade tabletter hemma. Har hänt en gång att jag va tvungen och messa min mamma typ halv sju och fråga om hon kunde komma förbi med tabletter. Jag mådde sååå illa och huvudet dunka på ganska friskt och inte en enda tablett i sikte. Vände upp och ner på varenda väska i lägenheten, men nada. Och snäll och underbar som min mamma är så kom hon förbi innan hon skulle till jobbet..=)
Idag gick huvudvärken över efter 1 timme. Oftast vid mina "attacker" så brukar de hjälpa med en tablett och sen gå och lägga sig nån timme så är de borta. Tur att man inte har som vissa, att de kan hålla i sig flera timmar, då vette f-n vad jag skulle göra. De räcker med mina "attacker".
Tog en promenad till jobbet, såå skönt med frisk luft innan jobbet, för sen sitter jag inne i 9 timmar utan en möjlighet att komma ut. Låter som ett fängelse hahaha. Hämtade aldrig sannas cykel, de får bli i morrn efter jobbet. Hon hade ju inget extra lås, och de lär man ju ha om man ska ställa cykeln på stan..
Och ikväll bär det av till mor, pappersarbete IGEN! Va trött man blir.....

Men ha en bra dag alla glada! =)

Kram

Tisdag

Sitter på jobbet, har lite tråkigt. Har kollat runt lite på nätet efter något nytt kul till hemmet. De finns ju en hel del kan man säga. Inte bra å hitta massa snyggt, inte för plånboken i allafall.

Ikväll efter jobbet ska jag hem till Sanna och hämta hennes cykel. Hon är så snäll, min cykel den är hemma, fastlåst i cykelstället, med halva nyckeln i extra låset. Smart Mia va?! Det enda sättet att få bort låset är vinkelslip. Men hur pinsamt är inte de? Stå med en vinkelslip och ta bort låset?? Folk lär ju tro att jag snor cykeln..=) Men de blir så dyrt och åka buss fram å tebax till jobbet, det är ju ändå 44:- om dan. Så då löser jag det så att jag lånar Sannas cykel ett tag, tror inte att hon cyklar så mkt nu. Så vinkelslipen får vänta..=)

På söndag kommer det ett odjur hem till mig. Syrrans katt Zigge. En riktig kaxig katt vill jag lova, han är 7 månader nu tror jag, så jag vet inte om kaxigheten hör till åldern. Alltså, som min syster sa, han måste tro att han är mkt större än vad han är hahaha. Han är speciell. Hade honom för 2 månader sen kanske, han kommer smygandes på ryggstödet på soffan (han tror att han är osynlig), sen rätt var de är, så får man sig en smäll i huvudet. Inte med klorna då men ändå hahaha. Fast man kan inte bli arg, kanske borde blivit de men jag börja skratta hysteriskt. Blev nog lite chockad..=)
Nä men de ska bli trevligt med ltie sällskap i 2 veckor. Den enda nackdelen med katter är den där hemska kattlådan. 
Jag kommer med updates när han kommer hem till mig..Kan ju bli några roliga historier med Zigge i huset..=)

Kramar

Städa..



Jahapp, de blev inget äventyr med Tess idag, utan de får bli städning. Kom lite annat i vägen. Så efter jobbet får det bära av hem och städa. Finns det något tråkigare än att städa?? Städa å diska.. bläää. Ska nog fixa i ordning badrummet också, köpte ett nytt duschdraperi på Nisses igår, ett svart. Tror att det kan bli riktigt bra. Sen är det lilla Tilda ängeln som saknas..=)

Då va helgen slut..




Idag har jag suttit med papper igen, jag kommer drömma om papper. Så trött på allt som har med papper att göra. Har nog suttit med det från ca halv ett till halv tio och vi är inte klara än.  Men fick en middags paus mellan allt jobb med mammas och pappas mat. Mmm..fläskfilé gryta med champinjoner.

Igår va de middag hos Tess och familjen. Super gott. Och vilken kladdkaka hon gjorde till efterrätt..shit, den va as god. Perfekt kladdig med mint i..muumms!! Fick ett jätte fint hjärta av henne som hon gjort, med lavendel i..=)
Vi satt och kolla alla hennes Tilda prylar. Man blir väldigt inspirerad, så nu har jag lagt in en liten beställning hos henne..=)

Måndag i morgon, helgerna går för fort. Man hinner ju inte med.
Jobb i morrn, har en tuff vecka framför mig, men men. Man ska väl vara glad att man har ett jobb i dessa tider.

Sov gott alla!

Kram

Fågelskrämma..

Denna glömde jag ta med igår. Den här vill jag ha på min balkong i sommar i en större kruka. Fast jag tror inte att hon skrämmer många..=)

Happy Valentines day!


Dom här vill jag ha...



Dom här 2 söta Tilda änglarna vill jag ha.. Ängeln med badrock vill jag ha i mitt badrum sittandes på min hylla. Hon kommer göra mitt badrum komplett...=) Det är min kära vän Tess som gör dessa, fler bilder finns på hennes sida. Finns under mina länkar.

I går åkte jag och syster hem till mor & far, där vi har vårat kontor..=) Vi gick igenom massa papper, sååå tråkigt. Det kommer att ta sin lilla tid innan vi är klara. Ska ev dit i kväll igen, får se om jag orkar och sen på söndag. Phu.. Söndag är dessutom min lediga dag.. hahaha vilken ledig dag man får..=)

Alla hjärtans dag i morrn då... ska hem till Tess och fira med hennes "familj". Dom brukar inte fira alla hjärtans dag hennes karl och hon så de passar alldeles utmärkt att jag kommer förbi =), käka lite mat och kolla på schlager.

Kram

Hmm..

Känner mig lite små irriterad i dag.. eller allmänt less på allt. Men man har ju sina perioder då och då. Ont i skallen har jag oxå. Man jobbar jämt å ständigt. Skulle vilja ta en resa till solen och vara borta i 2 månader. Vila ut och njuta av sol och bad. Nån som ska med? =)

En av anledningarna till att jag är irriterad, är för att det finns en människa som promenerar mig på nerverna. Ingen jag känner speciellt bra, men ... han bara är sååå irriterande. Tjatar om en jäkla unge som han ska hälsa i från. Ungen är max 2 år..kan inte prata. Har träffat den ungen nåra ggr, men nää. Låt mig bara vara!!! De är en lång historia, men uppenbarligen så "känner" han mig bra..Missförstå mig inte nu, jag tycker om barn! Det är inte de...Men hela situationen är bara.. skum. Men om man märker att den andra inte ger respons, och bara är trevlig och hälsar. Borde man inte låta den männsikan vara då???

Så sjukt...

Kolla på ett program igår som hette "Älskar dig och dig och dig". Hur sjukt va inte de?! Det handlade om olika "familjer". En karl hade en fru och 2 flickvänner och 2 barn. Stackars barn, fast dom verkade inte fatta riktigt va de handlade om. Barnen trodde att den ena flickvännen va en barnvakt. Inte nog med det, dom sov alla 4 vuxna i en dubbelsäng, dom 2 flickvännerna ställde väckarklockan så att dom skulle kunna gå upp innan barnen, så att dom inte blev upptäckta alla 4 i sängen. Sen gick dom ner och la sig i vardagrummet, ena på soffan och den andra på golvet, och kalrn låg kvar med sin fru. Snacka om sjukt!!  En kvinna hade 2 pojkvänner, alla under samma tak. Men varför vill man ha de så? Fattar inte...
Nog om de...
I kväll ska jag hem till min kusin, han fyllde år igår, hela 29 år. Så de blir lite fika.. Gott!

Det var väl allt för denna gång...

Hotellet i Köpenhamn...

 Här är 2 bilder från hotellet, men visst ser de ut som en båthytt...=) men de funkar helt klart för 2 personer...

Världens sötaste unge!!!



Detta är världens sötaste unge!! Å så omtänksam, när jag ramlade och slog i ryggen, tyckte hon synd om moster och köpte en stor chokladkaka åt mig.. Puss på dig Iza!  Och så lillebror, han köpte lite mer choklad och så Cola =)

Lägenheten

Skulle vilja göra så mkt i min lägenhet, har lite kvar sen min STORA renovering som jag skulle behöva ta tag i. Man blir så lat med tiden..=) Jag skulle behöva måla inne i min garderob ( dom e ljusblåa inuti ) Sen ska de in hyllor där så att jag får mig en skogarderob. Skulle ju vilja ha en walking closet..=) Men de får väl bli när eller om man nån gång flyttar till ett stort hus..=)
Ja sen är de lite golvlister som ska sättas på plats. Är lite sugen på och fixa väggord i sovrummet, skulle vara najs.
Och de tråkigaste av allt, skulle behöva måla golvet i nästan hela lägenheten igen! Blir så trött. Mamma och pappa fixade färgen på bauhaus, dom rekomenderade den färgen till trägolv, den skulle vara sååå bra.. mmm visst. Efter typ 10 månader ser golvet ut som skit. Pappa sa från början att jag skulle lägga nytt golv, men va sjutton man vill ju ha de fina gamla trägolvet framme. Vi får se hur jag gör, det får bli ett senare projekt som allt annat..=)
Mkt vill man göra, men så får man se vad som blir gjort..=)

Kram


Aj aj aj...

I fredags efter jobbet åkte jag hem till mor och far. Skulle möta upp lillebror och sen åka hem till honom och hämta lite målarfärg till min garderob.
När vi skulle åka så gick jag ut ner för trappen... PANG! Sen låg jag på backen. Fy F-N va ont de gjorde!!! Slog i svanken, kunde knappt ställa mig upp, men efter många om och men så stog jag upp, började må illa... Va bara att gå in och lägga sig i soffan. De har blitt lite bättre nu, men de känns lite fortfarande. Så kan de gå...

"Ledig" idag från jobbet, men ska sätta mig ner med lite papper. Alltid lika kul! NEJ. Men det är bara att göra och se glad ut..

Kram


Vill ha...


Sååå fina från Lisbeth Dahl. Hittade dom på systerlycklig.se. Få se när man inhandlar dessa då..=)

Köpenhamn..

Nu är jag tillbaka från våran lilla resa. Tågresan gick faktiskt bra, trodde att de skulle bli lång tråkigt, men de gick hur bra som helst. Smidigt med bytet som vi hade oxå.

Vi gick direkt till hotellet och lämnade av våra väskor, sen vart de en tur på stan. Fyndade lite på Zara, hittade 2 toppar, en kosta ca 50 kr, inte illa va? Sen hitta jag en rolig topp, en lite längre variant som man kan ha med leggings. Mkt nöjd. Syrran shoppade 2 plånböcker el va man ska kalla de..=)
Sen efter en stunds shopping hittade vi på en restaurang / fik som vi käka på , men va dyrt det var!! De vart 411 sek för en pasta med oxfilé ( vilket smakade som hm.. nå segt .. ja de går inte att förklara, men de va inte oxfilé ) och syrran tog en kyckling hamburgare och så tog vi cola till. Med dom pengarna hade vi ju fått en lyxmiddag här ju..Inte riktigt kanske men nästan..=)

Hotellet va lite av en besvikelse. Har bott på de hotellet för ca 2 år sen, kommer inte ihåg att de va så här. Rummet är ju ganska litet i sig, men de visste jag ju sen tidigare det ser lite ut som en båthytt, men de va så lyhört, man hörde grannen pissa... Sov lite dåligt, vred å vände på mig 120 ggr, samma sak me syrran. Och frukosten, hahaha de fanns inte mkt att välja på. Typ 4 olika sorters bröd, 3 olika pålägg och sen flingor, youghrt, fil. Nä inte va de värt 90 kr i alla fall. Dom hade inga ägg ens!

Resan hem gick väl bra, förutom att vi hade en kille bakom oss som sjöng, hahaha. Han sjöng INTE bra. Vissa gånger lät det som han snarka, vet inte som han skulle nynna el nåt haha. Va tvungen å kika bakåt om han sov, men han va vaken. Men tur va väl att han börja typ när vi hade en timme kvar av den tåg resan. Sen va de byte i Norrköping, fick ett mindre bra tåg. Lät och skaka som bara den.. Men lyckades somna..=)

I dag ska jag klippa mig!!! Äntligen. Är sååå trött på mitt hår. Har inte nån frisyr, hänger bara. Luggen är lång, så den måste jag sätta upp. Men nu ska de bli frisyr. Blir nåt i stil med vad jag hade förut, trivdes super bra i det. Hoppas de blir bra..=)

Kram

Helgen...

Igår efter jobbet bar det av till Ikea. Mötte upp mina kära vän U & min kusin M på Ikea. Handlade den fina steghyllan, men har inte monterat ihop den ännu. Det får bli i kväll.
Efter Ikea åkte vi hem till U & M. M lagade mat, alltså den karln kan laga mat. SUPER god mat. Det blev fläskytterfilé med potatisgratäng och rödvinssås, mmmuuums!!
Sen blidde de film. Men vilken dålig film hahaha. Moscow zero tror jag att den hette. Rekommenderar den EJ. Så dålig..Det var min lördag kväll =)

I dag efter jobbet ska jag åka till mamma å pappa. Måste lämna tillbaka bilen jag haft hela helgen. Och sen tror jag att det bjuds på mat oxå..=)

Och i morrn tar jag å syster tåget till Köpenhamn. Shoppa, jobba å sova på hotell. Ska bli skönt å komma i väg lite, även fast det bara är en natt man e borta. Tågresan tar 6 tim, hellre tåg en flyg faktiskt. Senaste gångerna vi flugit har det alltid varit nåt man varit nervös över. En gång så blåste det till över vattnet innan landning, trodde f-n att de va det, nu skulle vi störta ner i vattnet. Snacka om att man vaknade till liv. Nä hellre tåg än flyg. Får väl se hur man gör sen. Syster ska bli mamma ( Moster blir man igen =) ) snart så då blir det att man får åka själv. Men ska nog kunna flirta till mig att någon kanske kan möta upp mig i Köpenhamn, så kan de shoppas lite och kanske sova på hotell...=)

Kram

RSS 2.0