Jaha ja...

Foten känns inte alls bra idag, vette sjutton vad som är fel. Den kändes helt ok igår, men tydligen inte idag. Tänkte att jag inte skulle ha foten lindad idag, men fick lov att göra det när jag kom till jobbet. Skit fot! Nu är jag trött på den..=) Vill komma igång med promenaderna igen.. Men det är ju ett tag kvar så förhoppningsvis hinner jag ta igen lite efter att foten läkt.
Annars är det inte mycket att skriva om idag... Men det kommer väl mer sen. Har ltie grejer som händer i veckan, så vi får se om jag skriver om det sen.

Kram

Lite update..

Ja, foten är ju som den är, men på bättringsvägen. Lite svullen fortfarande och skapligt blå/lila. Åkte till läkarn i fredags och blev skickad till röntgen, men den visade inget konstigt, han sa att de bara va och halta vidare. Och de kan man ju säga att man gjort.. hahaha. Fy, inte kul, men såg rolig ut antar jag när jag gick... Det bjuder jag på. Min kusin har haft ganska kul åt min gångstil..Det va ju inte kul att jobba i Torsdags.. då gjorde de fett ont, tur va väl att man va ledig hela helgen...
Hoppas att svulnaden går ner snart så att jag kan börja promenera igen, men ska ha foten tejpad då för säkerhetens skull..=) inga onödiga risker.Kan ju hoppas på nästa vecka i alla fall.
Det får va allt för mig nu!

kram

Tusen tack Tess!!!

För all hjälp idag! Vet inte hur det hade gått annars...=)

Kram


Förbannade j-vla skit!!

Alltså jag måste ha nån ond liten jäkel som sitter på min axel. Har kommit igång bra med promenader och löpning, tror ni fan inte att jag stukar foten rejält idag, helvete säger jag. Det gör fett ont!! Vet inte hur jag ska ta mig till jobbet i morrn.. Jag kanske får ta bussen, men då lär jag ju försöka gå till bussen.. Herre gudars, ska bli intressant att de hur de går. Bör nog gå relativt tidigt för att hinna med bussen. Den sträckan lär ju ta lite mer tid än va de brukar. Kanske kan försöka cykla... hm.. har ju ganska mkt nerförsbacke till jobbet. Får hoppas att smärtan ger sig till i morrn, men inte så troligt, men man kan ju alltid hoppas.
Så nu lär de bli vila från min "träning" ,fan oxå!!!


Måndag..

Dagen började med en långpromenad, så skönt! Tog väl ca 35 min, glömde kolla klockan när jag gick. Men nu ska jag forsätta i denna anda. Fick ingen sällis idag, men de gör inget. Sanna va lite trött så hon skulle ev hänga med i morrn istället. Så nu ska jag fortsätta läsa boken, låg och läste till 3, herre gudars, men jag kunde inte lägga ifrån mig boken, precis som Sarah sa hahaha. Ska passa på och läsa lite innan jag hoppar in i duschen och förbereder mig för jobb dagen. Efter jobbet ska jag jobba lite med papper, som jag skulle gjort igår, så de får bli idag.=)

Have a nice day!

Kram

Söndag

Ja, det blev en löprunda idag. Riktigt skönt var de, gick inte så trögt idag utan de kändes ganska lätt. Och jag tror jag har sprungit lite snabbare än vanligt idag, 5min snabbare. Tog 20 min runt. Måste klocka mig själv nästa gång jag springer. Men känner mig nöjd. I morrn är de promenad som gäller, få se om jag får sällskap av Sanna och Alessandro i morrn. Kul med lite sällis. Så nästa vecka blir de hårdkörning. Hela veckan ska jag köra varje dag. Promenader mån-ons, torsdag löpning, fredag promenad, lör promenad och söndag löpning el promenad. Nu jäklarns, känner mig peppad igen, känns som om det går bra, flyter på. Hoppas de håller i sig...
Nu ska jag spela lite på Spigo, det är som en drog när man väl spelar, helt sjukt, tror mamma och Piia kan hålla med mig om de..Sen ikväll när det är läggdax ska jag börja läsa en av de fyra böckerna jag lånade av Sarah, tack Sarah..=) Det är samma som filmen Twilight. Ska bli intressant att se om de är lika bra som filmen, men Sarah sa att jag kommer vara fast, inte kuna lägga ifrån mig böckerna.
Ha nu en bra kväll, så hörs vi!

Kram

Såg en sååå bra film igår!!



Twilight, vampyr film. Tant Tania skrev om den filmen för ett tag sen, och jag kan inget annat än att hålla med henne!
Vilken kille..=) Men den va superbra, vekligen. Kanske bli en vampyr i ett annat liv..Rekomenderar helt klart den, se den!
Va hos U & M och käkade lite mat, M lagade som vanligt supergod mat, lite stark, men de funka=) Sen filmen och massa godis. Kom väl hem efter 1.
Idag efter jobbet bär det av hem till mamma & pappa, ska hälsa på och sen jobba lite, vi har ju " kontor" hos dom..=) Så ser min dag ut. Ska ni göra nå kul?

Kram

GRATTIS lillebror på födelsedagen!!!!

Japp, lillebror fyller hela 26år idag..=) rena ungdomen. Va hos honom och fika igår.. Fick äran att baka en kladdkaka, och den blev mums! Sanna hitta receptet i Buffé tidningen, kladdkaka med After Eight på .. oh my, den blev god! Bakade 2 till igår, han ska ha fest idag så jag tyckte han kunde bjuda sina vänner på den oxå..=)
Idag är det jobba som gäller, sen ikväll ska jag ev träffa U. Umgås lite och snacka skit..=) Annars så händer det inte så mkt. Blev ju ingen träning igår, men jag har i alla fall cyklat..=) Hahaha, men i morrn så blir det promenad eller cykel till mor, om det hinns med eller innan jobbet kanske.. De tänkte jag ju inte på, börjar ju kl 12. Så de hinner jag ju. Och nästa vecka kommer det bli mer träning promenader och löpning. Har en bra jobbvecka så då hinner jag promenera/löpa innan jobbet. Det är ju perfa. Men nu gott folk, ska jag ta och göra lite nytta.

Ha en bra dag! Kram

De känns bra nu..

Har precis kommit tillbaka från en långpromennad. Miia är på gång..=) Så skönt med promenader.. Nu har jag hållt igång sen i tisdags, så  nu ska de fortsätta, inte ge upp. Få se om detta ger resultat. I tisdagskväll cyklade jag till och från jobbet, 3km löprunda på kvällen. Igår promenad ca 45 min, cykla till och från jobbet. Och i dag samma. I morrn vet jag inte om jag ska ta en promenad eller löprunda. Jag får fundera på den. Och sen är det bara att fortsätta i samma stil nästa vecka, så då kanske jag kan få se lite resultat. Annars kanske jag får ta till ännu hårdare medel..Återstår att se.
Ha en bra dag alla!

Kram

Så där ja..

Har kommit tillbaka från en långpromenad på ca 45min, den satt bra. Hade lite svårt att komma upp, men de va bara och ta sig i kragen, klä på sig och gå ut. Vädret är ju perfekt ute. Så jag tror jag tar en promenad i morgon oxå och tar löpningen på fredagkväll i stället. De blir ett bra avslut på veckan... Men kanske klämmer in en promenad på söndag oxå, kanske ska ta en till mamma och pappa efter jobbet. Det borde ta runt 50 min.. Hm.. den tål att funderas på.
Ska snart hoppa in i duschen och göra i ordning mig för jobbet.

Kram

Så där ja mina vänner...

Nu är hon på g igen..=) Tog en löprunda på 3km idag, så skönt. Kände inte nå alls i knäna, fint sörru..=) Rundan gick bra, jag klara hela vägen runt utan att stanna, nöjd. Kändes dock som om man hade 5kg tyngder på varje ben, men de släppte efter ett tag. Så i morrn blir det promenad, 5km. Ska gå i relativt högt tempo har jag bestämt. Brukar gå på ca 50 min i normalt tempo. Nu känner man att man är på gång igen.. de enda man behöver göra är att ge sig ut, så känner man sig som en ny människa, nya tag. Nu är jag taggad igen! Så nu fan ska de hända saker! Annars...
Nu är det soffan och Desperata husfruar som gäller, dubbel avsnitt.. najs! =)

Kram på er alla där ute och ha en fortsatt trevlig kväll.

Ny dag och nya tag!

Nu jävlarns är de slut på mina slappdagar!! Fan det som gick så bra i början, nu får de fan bli skärpning på mig! Inga dåliga ursäkter, ut och springa, promenera ja allt. Nu ska de fan bli ändring! Om det är nån som kan ändra på mig, så är det ju jag själv. Och ser jag inga resultat, nä men då får jag jobba hårdare! Bort med fläsket! Hahaha! Idag blir det en löprunda efter jobbet. Få se om jag tar asfalt idag i alla fall, vill inte ta spåret själv, känns lite tryggare att springa bland hus. Men en gång på asfalt efter vila är nog lugnt, känner jag av de, ja då får jag sakta ner och promenera istället. I morrn har jag sovmorron, så då tar jag en långpromenad innan jobb och frukost. Onsdag, ja då börjar jag sent igen, då får det bli en löprunda innan jobb. Så där ja, en bit på väg, nu är det bara att se till att man gör detta oxå, men det ska jag!! Rapporterar efter varje, då kan jag ju inte strunta i det..=)

Kram på er!


Måndag idag..

Och man jobbar... har ingen lust alls idag, vill vara hemma och inte göra någonting.
Påsken har varit bra, Va hos mamma och pappa och åt påskmiddag med alla på lördagen. Igår slappade jag lite i solen, underbart. Hoppas det håller i sig, idag är det ju inte soligt men det är ganska varmt. Vill ha mer sol! Man behöver ju det för att piggna till lite..=)
Ja. och hur går viktutmaningen då? Ja, jag har haft ett litet uppehåll nu, skäms på mig. Har tagit lite promenader, men inte så mkt som jag skulle behöva. Men i veckan ska jag ta tag i det igen! Ska ta och springa i spåret denna vecka och kolla om knäna pallar. Men det tror jag, hoppas jag.  Hur går det för er andra? Jag känner att jag kommit till en punkt där jag vill ge upp, men jag ska INTE! Får inte, måste fortsätta.Största anledningen är väl att jag inte ser resultat. De händer inget, varför? Jag tycker jag gör rätt, men det är kanske är fel trots allt. Men vad ska man ändra på? Kanske sluta med godiset helt, men vad ska jag då se fram emot? Man måste ju ha något "kul" kvar. Ja jag vet inte. Hoppas det händer saker snart....

Kramar

Full rulle!

Idag har det varit full rulle nästan hela dagen. Dan började med att jag åkte ner på stan till 10, köpte en filt till Alessandro, hämtade Iza. Åkte hem och hämta mamma, körde henne till jobbet. Sen åkte vi och hälsade på U, jag och Iza. Kollade in hur hon har det på sitt jobb. Va nog säkert där en timme. Sen åkte vi hem till Sanna, Peter och Alessandro och lämnade lite grejer och hälsade på... Han är fortfarande lika söt..=) man skulle kunna sitta och kolla på honom en hel dag. Sen åkte vi och hämta mamma, åkte hem till henne. Sen spelade vi lite kort, UNO, Izas favvo spel, hon är ganska duktig på de.. Sen vart de lite slappa, och nu är jag hemma... Nu ska jag bara vara och kolla lite tv. Och alla mina läsare, ha en GLAD PÅSK! Ät massa godis och god mat..=)

Kram!

Välkommen till världen lilla Alessandro!

Alltså, han är supersöt lilla Alessandro, så ska han heta. Fick tårar i ögonen när jag såg han. Så liten... Sjukt stolt moster är man i alla fall..=) Vi köpte ett par adidas baby skor åt honom igår, shit va söta dom va, vita med mörkblå ränder. Får ta och hälsa på dom sen när dom har landat lite efter allt. Men på lördag träffas vi hos mamma å pappa, då är det påskmiddag. Mums..=) Vill inte jobba då! Men bara och jobba och se glad ut..=)

I morrn är man ledig, jipppiiiie!!! Ska ta och hitta på något med Izabelle, om vädret tillåter åker vi nog en sväng till Vallby friluftsmuseum och kollar in läget där. Är ledig fredag oxå, det ska bli så skönt med 2 dagars ledighet. Sen jobbar jag bara lördag och är ledig söndag igen, då är det ju stängt på stan, tur det. Tycker det kunde varit stängt på måndag oxå, men nä, då är det öppet som en söndag.
Nu ska jag ta och göra lite nytta...=)

Kramar

Jag har blivit moster igen!!!!

Weeeeeeeei!!! Igår kväll kom Sannas och Peters bäbis, en pojke! =) Ikväll ska vi upp och hälsa på lillen, Peter och Sanna. Så jag berättar mer då, ville bara skriva och berätta att jag blivit moster igen!

Ha en underbar dag!

Kramar

Söndag

Har fått en untmaning av min syster Piia, men känner att jag måste fundera på den ett tag innan jag skriver den..=) Den va lite svår att bara skriva på stört, 10 av mina bästa låtar, och varför typ..=) Som ni hör så måste jag fundera lite på den.
Ja va på party igår, de va intressant..=) Skönt så här efteråt att man inte gick ut. Tror jag kom hem halv 11, sen gick jag och la mig vid tolv. Och vaknade av min klocka idag halv 11..Fint sörru. Skönt och sova lite.
Efter jobbet bär det av hem till mor och far käka lite södagsmiddag, alla barnet på plats. Ska bli supergott med mammas köttfärslimpa.

Kramar


Är alla ute i solen tro?

Alla förutom jag hahaha. Hoppas jag har solen mot balkongen, då jäklarns ska jag inviga balkongen när jag kommer hem, de kan jag lova..=) Brukar inte blåsa så mkt där. Hoppas, hoppas..=)
Ikväll är det sex-party för hela slanten...=) Ska bli trevligt att gå på party å träffa vännerna. Sen ska väl de andra ut, men jag hoppar över tror jag. Är lite sliten.. men kanske hinner att ändra mig, va vet jag, men dumt å slösa sin ända sovmorron denna vecka på att va lite rund under fötterna och få svårt att somna. Och sen kan de ju hända att man kan bli bakis dan efter, inte värt eftersom man jobbar...=) Får bli en annan gång.
Godis dag idag..=) Har ätit en marabou chokladkaka, mmmmmums..
Nehe, om jag ska ta göra lite nytta. Ha en bra helg!

Kram

Här sitter man..

på jobbet och längtar ut! Har förstått att det har varit helt underbart väder idag, men man har suttit inne HELA dan. Va ute iförsig en liten sväng, typ 1 min..=) Och jag ville stanna kvar ute kan jag säga.. Men men. Nu ser de ut som att jag har MKT jobb som väntar, inte ledig förrän nästa söndag! Shit pommes, får se hur det går...  Inte så kul, men inte mkt att göra åt saken.
Ikväll ska jag inte göra någonting alls, bara slappa och glo på tv. Man ska ju upp typ snart igen för att jobba hahaha. Känns som det är det enda man gör, jobba sen hem, äta och sen är de ju nästan dax att sova. Men jag ska vara glad att jag har ett jobb, men ibland önskar man att man jobbade lite mer "normalt"..=)
På tal om inget, mina knän känns mkt bättre idag, ska fortsätta att smörja in dom med nå jag fick av mamma, tur att man har så snälla föräldrar! Tack mamma =)

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kramar

Torsdag

Idag har jag ONT i mina knän, t.o.m när jag går. Va tvungen att ta bussen i morse, och de hör inte till vanligheterna. Men men, nu får jag se till och vila knäna och hoppas att det gåt över snart. Inte roligt. Måste nog kanske till apoteket och kolla om dom har nån bra salva el nåt man kan smörja in knäna med. Någon som har nåt bra tips vad man kan göra åt onda knän?
Ikväll efter jobbet ska jag åka och storhandla med lilla syster. Fylla på kylskåpet lite.. Inte alltid så kul med storhandling men bättre det än att småhandla hela tiden, de blir så mkt dyrare. Så det ska jag roa mig med efter jobbet.

Have a nice day!

Kram

Dag 17

Är tebax från en ca 3 km lång runda super skönt men är lite besviken, måste nog trappa ner på löpningen.. Japp så sant. Båda knäna värkte hela rundan, så jag får börja promenera. Kanske promenera 2v och sen prova löpningen igen. De är ju inte kul, men gå funkar, då känns de inte alls lika mkt. Men men, inte ge upp när de kommer motgångar!! Så nu har jag bestämt att de blir 2-3 långpromenader i veckan istället i 2veckor, sen får jag prova och springa i spåret och kolla om knäna är i form igen. Det  bästa vore ju och ta promenaden innan frukost. Och då får jag gå upp kl 7.30 och ta en promenad om jag ska hinna till jobbet i tid. Fast va gör det? Kanske t.o.m blir piggare under dagen. De visar sig hahah, jag som är väldigt morgontrött. Men men, vill man bli fin får man lida pin..;)
Så nu väntar duschen och sen är det Grey´s Anatomy.

Kram på er alla där ute!


Onsdag

Idag känner jag mig glad igen..=) Solen skiner, surt bara att man ska jobba hela dan. Hade ju vart nice att åka ut till hamnen och ta en glass och sitta i solen.. Kanske lite kallt, men kan tro att det är ganska skönt i solen.
Ikväll blir de löpning, mina knän vill inte som jag, dags snart och ta spåret istället, det är ju mjukare för knäna än asfalt. Premiär turen i spåret borde bli av snart om vädret fortsätter så här. men ut ska jag idag i alla fall, vi får se vad knäna säger efter rundan. De får jag ta då..=)
Annars har det inte hänt så mkt här borta. Men i helgen har jag väl lite grann att pyssla med. Ska på sexparty på lördag.. haha. Det blir ett gäng, vissa ska väl ut,  men jag hoppar det, tråkig som jag är, men ekonomin tillåter inte det just nu..=) De får bli en annan gång.
De får va allt, rapporterar ikväll efter rundan hur det gick.

Kram på er!

RSS 2.0