Lite dålig uppdatering..

Men har väl inte haft så mkt att skriva om heller. Allt är som vanligt, jobbar på, på båda ställena. Så det är väl inte så mtk annat som hänt i mitt liv..=) I helgen har det varit lugnt, i lördags så åkte jag runt lite med Sanna, Pii och lille Alessandro. De va lite mysigt. Handlade 2 ramar, 2 boxar man kan ha skit i och sen en sån stor vas liknande man kan ha ljus i på Ikea. Ska fota alla grejer sen så ni får se. Men orkar inte nu. Ska chilla lite framför tvn, läsa en tidning och sen gå och lägga mig. Jobbar på jobb 2 i morrn tidigt, så jag får gå och lägga mig i tid om jag ska orka dan.
Har inte så mkt planerat inför veckan heller. Bara premiären ev Grey´s, som man INTE får missa!
Ha nu en fortsatt trevlig kväll alla där ute...

Kram

Lille Fjodde...

Idag fick Fjodde sin sista vila under mammas och pappas syrénbuskar.. R.I.P Fjodde


...

Igår var jag, U och A, och hälsade på en av våra gamla arbetskamrater T från vårat fd jobb. Vilket hus hon har!!!! Shit, de va helt fantastiskt hus. Gammalt hus en liten bit ut på landet. Stort var det också. Gamla kaminer i varje rum, trägolv, ja sån här gammal stil. Hon bjöd oss på underbart god sallad med en massa goda tillbehör! Man ses ju tyvärr alldeles för sällan. Vem säger att man inte kan ha en träff i alla fall 1 gång i månaden, ska det vara för svårt att fixa?
Och idag ska jag träffa mina vänner T och M. Vi träffas oxå tyvärr allt för sällan. Vi får ta tag i detta och ses oftare helt enkelt! =) Ska bli mkt trevligt. Sen på kvällen bär det av till U & M, laga lite tacos och bara vara.
Sen i morrn ska jag hem till mor & far. Vi har fått Fjoddes aska, så vi ska begrava honom i morrn..=( Lille plutten. Har beställt korten nu, det blev båda. Vi får se om strl blir bra, annars får jag beställa större. Det finns nog andra som vill ha dom då..=)
Nä nu ska jag ta och chilla lite till och sen åka iväg.

Kram på er!

Onsdag

Har nyss kommit hem från jobbet. En sen dag, men började sent också. Skönt med sovmorron efter att ha jobbat 2 tidiga pass på jobb 2. Inte mkt har hänt, jag har jobbat och slitit som vanligt..=)
Är så glad, trodde att jag inte skulle hitta mina 2 favorit kort på Fjodde. Min gamla dator mådde ju inte så bra och gick sönder, där låg ju alla mina kort. Kollade igenom alla datorer jag kunde för att hitta just dessa 2 kort, men ingen lycka. Visste att jag skickat dem till mamma och mina systrar. Men alla trodde att de va borta. MEN, Piia hittade dom i en av hennes gamla datorer. Weeeiiii!! Blev så glad. Ska förstora en eller båda bilderna och ha som tavlor. Jag måste säga att jag lyckades väldigt bra med dessa kort.. Vilken av dom tycker ni att jag ska ta, en eller båda?






Han va så fin!! Saknar honom massor, lilla Loppan.. :( Korten/kortet ska jag ha i svart vitt. Tror att de kommer att bli super bra. Va förbi brors kompis idag och kollade lite priser. Så jag ska förbi där i veckan och lämna in för förstoring.
Nu ska jag fortsätta kolla på efterlyst. Ha en fortsatt bra kväll..

Kram på er!


RSS 2.0